Букет хитове от Hooverphonic за българските фенове


Букет хитове от Hooverphonic за българските фенове

1711


Не само парчета от албума "The Magnificent Tree", но и пълна програма с хитовете "2Wicky", "Eden", "Mad About You", "Anger Never Dies", "Amalfi", "Badaboum" и  "Romantic" ще изпълнят белгийците Hooverphonic на концерта си в София.

Както MySound.bg нееднократно писа, той ще се състои в зала 3 на НДК на 25 май. Вокалистка на легендарната трип-хоп формация е Гейке Арнарт, изпълнителка на смаш хита от 90-те "Mad About You".

Събитието е част от европейското турне на състава, което вече е в разгара си. Непосредствено преди гостуването ѝ тук, бандата ще изнесе три гига в съседна Румъния. Ревютата на критиката за първите концерти от турнето са впечатляващи.

Присъствието на харизматичната Гейке Арнарт на сцената е забележително, а изпълненията ѝ въздействащи. Независимо, че през годините в Hooverphonic пеят 6 вокалистки, Гейке остава емблемата на групата и това ясно личи в светлината на прожекторите. Шоуто на трип-хоп формацията е стилно издържано по отношение на осветление и звук, а класата на музикантите гарантира силно емоционално преживяване. През годините съставът изгради свое собствено, уникално и разпознаваемо звучене.

Много от песните му са част от саундтраци на значими филми и телевизионни продукции като "Открадната красота", "Знам какво направи миналото лято" , "Постоянен мрак", "Местопрестъплението", "Антураж", "Никита", "Забравени досиета", успешната поредица на Netflix "Академия "Чадър".

Билети за концерта на Hooverphonic в зала 3 на НДК все още са налични в мрежата на Eventim.

Чуйте новата версия на "Mad Аbout You" тук

Снимка: escbubble.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички