Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 започва своята лятна обиколка от Горна Оряховица


Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 започва своята лятна обиколка от Горна Оряховица

1845

Любимото на хиляди български тийнейджъри турне - Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, ще започне своята лятна обиколка, за да зарадва феновете на модерната българска музика с множество нови проекти, актуални хитове и незабравими моменти.

Тазгодишното турне ще премине през 6 града в страната, предоставяйки на феновете възможността да се потопят в невероятния свят на музиката и да се насладят на живо на едни от най-талантливите изпълнители у нас. Едно от най-дългоочакваните летни музикално събития ще постави началото си с пилотен концерт в Горна Оряховица на 26 май. Още в 15.00 ч. площад "Георги Измирлиев" ще бъде изпълнен с множество кътчета за развлечение, в които феновете ще имат възможност да се позабавляват, преди официалното начало на концерта в 18.00 ч.

На голямата сцена на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 в Горна Оряховица ще излязат едни от любимците на българската публика - латино генг кралете Torino & Pashata, както и момчетата, чийто всеки нов хит напомня, че музиката няма граници - V:RGO & EMIL TRF. Публиката да очаква още актуалната певица, чийто глас и талант очароват и впечатляват публиката всеки път – Михаела Маринова, както и харизматична Дара Екимова, която превръща с лекота всяко изпълнение в истинско шоу. Феновете ще имат възможността да се насладят и на изпълненията на живо на талантливата покорителка на световните сцени – Victoria, както и на дебютантките на тазгодишното турне – Venda, чието виртуозно изпълнение обещава да остави публиката без дъх, и Vall - най-новата искра в музикалното пространство.

За доброто настроение на най-верните музикални фенове преди и по време на изпълненията ще се погрижат топдиджеят на България – DJ Mascota, и енергичният McP в компанията на спиращите дъха хореографии на Remi Toin и танцьорите от Sky Walkers.

Множество вълнуващи изненади и игри ще очакват всички подранили меломани още в 15.00 ч. на 26 май. Най-нетърпеливите горнооряховски фенове ще имат възможността да се сдобият с оригинални брандирани продукти на Coca-Cola, радио The Voice и специалния мърч на турнето от Pop-Up магазина, който ще открият на място. В Chill & Play зоната почитателите ще имат възможност да се срещнат с едни от любимите си изпълнители и да спечелят невероятни награди. В специално обособената Beauty зона развълнуваните тийнейджъри ще могат да придадат допълнителен блясък на визията си, която ще е перфектно допълнение за предстоящата парти атмосфера или да запечатат невероятните моменти преди концерта във фотобудката на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. Точно в 16.30 ч. феновете ще получат възможност да се впуснат във вълнуваща игра на джага в компанията на своите идоли Torino & Pashata. Малко по-късно през деня Remi Toin ще изпита танцувалните умения на тийнейджърите на специалната денс арена. Верен спътник и през тази година, на всички любителите на завладяващите вкусове, които нямат търпение да се впуснат в ритъма на музиката в най-свежата компания, ще бъде компактната Coca-Cola Без Захар в рециклируема опаковка от 300 мл.

Следващата спирка на събитието е Пловдив – на 15 юни, от 18.00 ч., в парк "Лаута". През юли турнето ще достигне и морето – с концерт във Варна на 4 юли, на Южен плаж, Алея първа, от 19.00 ч. и Бургас – на 7 юли, от 19.00 ч., на площад "Тройката". След кратка почивка, през септември, обиколката ще продължи с концерт в Севлиево на 9 септември от 18:00 ч.  в парк "Казармите". По традиция, турнето ще завърши с грандиозен финал в София, на площад "Княз Александър I Батенберг" от 18.00 ч. на 16 септември.

Още вълнуваща информация за турнето, ексклузивни кадри и любопитни новини може да откриете на Фейсбук страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички