Homelesz и Ъпсурт откриват грандиозния финал на "България търси талант" 2022, илюзионистът StarBoy AYVON е победителят в "Спаси талант"


Homelesz и Ъпсурт откриват грандиозния финал на "България търси талант" 2022, илюзионистът StarBoy AYVON е победителят в "Спаси талант"

1765

Homelesz и Ъпсурт ще дадат с новото си парче силен старт на грандиозния финал на "България търси талант" 2022 на живо по bTV от 20.00 ч. тази неделя. 

Звездното изпълнение на специалните гости ще изстреля шоуто в ново измерение с изумително продължение - пълно с неочаквани и впечатляващи номера на сцената, които ще представят 12-те финалисти, уверяват от екипа на риалитито.

Илюзионистът StarBoy AYVON (на снимката) е големият победител в онлайн играта "Спаси талант". Той получи най-голям брой гласове в рамките на 24 часа, в гласуването на talent.btv.bg и се завръща в надпреварата за голямата награда от 50 000 лв. в осмия сезон на "България търси талант". Той ще стъпи директно на големия финал. Илюзионистът, който мечтае за собствено шоу в Лас Вегас, грабна сърцата на зрителите в последния полуфинал с перфектно представено, зрелищно мини шоу с огньове, вериги, чудесни декори и сюжет, красиви асистентки, страхотни танци и костюми.

"Мечтая за сцената на Лас Вегас. Знам, че пътят не е лесен и ще мине през много трудности и лишения, но аз обичам това изкуство и съм готов на всичко, за да стигна до най-престижните сцени в целия свят", споделя 19-годишният StarBoy AYVON.

Явно пътят му към големите световни сцени и собствено шоу в града на мечтите минава през бляскавата сцена на "България търси талант". А на нея на финала ще се качат още 5-мата спечелили Златен бутон през сезона - Георги Станев, Симона Петрова, Стоян Йорданов - Чибо, Скейтинг Финикс дуо и La Campagnia Colonna. Там са и 6-мата финалисти от трите полуфинала - танцов състав към читалище "Наука – 1901 г." гр. Ябланица, Дария Иванцова с дресура на кучета, група , балет Вега, Стефан Иванов и Военен университет "Васил Левски".  

Бъдете готови за страхотно настроение и много изненади и да не пропускайте да подкрепите своя фаворит с есемес в гласуването по време на живото предаване. Преживейте кулминацията на осмия сезон на "България търси талант" и онлайн с 360 градуса livestream на www.talant.btv.bg. Там ще откриете и всички новини за шоуто и номерата за гласуване по време на финала, приканиха от екипа на предаването.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички