Концертът на Pyogenesis, Velian и DJ Eric Hutchence е този петък


Концертът на Pyogenesis, Velian и DJ Eric Hutchence е този петък

1883

След емоционалното участие на Sofia Metal Fest, най-после ще посрещнем и така дългоочаквания клубен сет на Pyogenesis.

Както е известно, последното за тази година събитие, организирано от BGTSC, предстои в столичния клуб Mixtape 5 от 20.00 часа този петък, 2 декември.  

Родните дарк-метъл любимци Velian са част от него. Преди тях вечерта ще открие все по-популярният в Източна Европа Eric Hutchence. Той е представител на Кавказките републики и Турция в световния конкурс за необвързани банди Wacken Open Air Metal Battle, но при нас пристига като метъл-диджей от Тбилиси, Грузия. Шоуто му е смес от авторски миксове на хитови композиции, подкрепени от светлинно шоу - тежко, мощно, възбуждащо и адски зареждащо.

Концертът е ексклузивен и ще представи най-доброто от участниците в него.

Събитието е "От приятели За приятели", затова стягайте яките и си пазете силите, приканиха от BGTSC.

Програмата:

18.30 часа – отварят вратите за публика; 
19.10 часа – DJ Eric Hutchence
20.00 часа - Velian
21.20 часа - Pyogenesis

От BGTSC декларират желанието за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на феновете условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в клуба.

Билети се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната версия на пропуските не е необходимо да бъде отпечатана. Билетите могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Цената им в момента е 30 лева, а в деня и на входа ще е 35 лв.

Деца до 7-годишна възраст влизат без билет. Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни - на страницата на клуба или на gigs@mixtape5.com.

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, ,гарантирано получава средствата си в посочения за това период.

BGTSC е член на сдружението "Сцена музика"и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България.

Pyogenesis: https://www.youtube.com/watch?v=b-vaXUHGS7c

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички