Лили Иванова слиза от сцената?


Лили Иванова слиза от сцената?

4743

Голямата Лили Иванова планирала да се сбогува с публиката си на 4 декември, когато ще пее пред над десет хиляди души в зала "Арена Армеец", пише "Хот Арена", цитирайки "Ретро".

Това ще бъде финалният концерт от мащабното ѝ национално турне, с което от пролетта досега обиколи почти цяла България. Единствено на 11 декември ще се появи в Панагюрище, тъй като първата дата за изявата  ѝ там бе отменена поради влошено здраве.

Въпреки че събитието не е анонсирано като бенефис на мегазвездата, хора от екипа ѝ издадоха за нейните намерения да прекрати сценичните си изяви. Причината била, че по време на последния си голям тур Лили установила, че вече няма достатъчно енергия за подобни грандиозни музикални начинания и не била съвсем добре в здравословен план.

Според сайта razkritia.com, примата на родната естрада се оттегля заради коварна болест. Близки на Иванова издали, че звездата преживява тежко прехода от лято към есен и особено ниските температури, които отключват хроничния ѝ артрит. Певицата от години страда от възпаление на ставите и когато има промяна във времето, чувства ужасяващи болки.

"Много е нетипично за нея да мързелува, още повече че имахме насрочени дати за репетиции и записи. Тя обаче отказа всички ангажименти и не иска да пее, което много ни изненада. Явно болките ѝ са наистина силни”, обясняват от музикалния екип на звездата, с които тя планирала да запише 3 песни в края на септември, но това досега така и не се е случило.

Обяснението на хора от нейния антураж било, че иска да си почива, тъй като лятото ѝ било натоварено и малко щяла да отложи репетициите и записите. Явно примата е измислила това оправдание, за да не се разбере, че е уязвима и изпитва физически болки. Тя винаги е държала да има имидж на непобедима и да изглежда силна в очите на феновете.

С напредване на възрастта обаче е нормално да я налягат все повече болежки, с които, изглежда, тя не умее да се примирява.

Снимка: БГНЕС

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички