Много музика, истории за семейството, любовта и успехите на звездите – в празничната програма на bTV


Много музика, истории за семейството, любовта и успехите на звездите – в празничната програма на bTV

1946

Вълнуващи истории, срещи с любими лица от киното, театъра, музикалната сцена и спорта подготвят екипите на bTV за празничните дни. 

Зрителите ще се запознаят и с герои, които помагат безкористно, ще разберат какви са традициите в домовете на известните, как се печелят трудни битки и как се постигат олимпийски победи. Ще чуят разкази за любов и споделени семейни моменти.

"Преди обед"

В празничното издание на 24 декември, за най-хубавата Коледа, чудесата и голямата любов ще разкажат Мая Нешкова и композиторът Кирил Икономов. В рубриката "Да, шеф" ще запретне ръкави водещата на bTV Новините - Виктория Готева. А Венета Георгиева ще отведе зрителите в дома на четири поколения дами - Глория, Симона Загорова, малката Галина и прабаба ѝ Стефка.  

Водещите Деси и Сашо пък ще гостуват на актьорското семейство Силвия Лулчева и Васил Бинев. Какво се случва, когато "майсторът си намери майстора", ще споделят Влади Караджов от "Бригада Нов дом" и съпругата му Цвети.

На Стефановден, 27 декември, в кухнята на "Преди обед" влиза Стефан от първия сезон на Master Chef, който в миналото е сервирал на Бил Гейтс, а днес развива кулинарен туризъм в България. Ще гостуват и Мис България 2013 - Нанси Карабойчева и волейболистът  Добромир Димитров, с историята на своите 11 години любов и раждането на второто им дете. Ще видим и влюбените в музиката и един в друг - дуетът Атанаска и Сонай от "Гласът на България", с изпълнение на живо. В "Парчета живот" предстои среща с един от основателите на фризьорската професия у нас – стилист Капанов. И още - какво се случва с актьорите от култовия филм "Сам вкъщи" 31 години след премиерата му и как шампионското семейство Руми и Свилен Нейкови празнува Коледа.

"Тази събота и неделя"

Навръх Коледа, 25 декември, сред гостите в студиото на Диана Любенова и Жени Марчева ще бъде писателката Мария Лалева. Семейство медици ще разкаже за чудесата и любовта, която изцелява и вдъхновява. Журналистите Сибина и Асен Григорови ще направят обзор на годината и вълненията, с които светът посреща Коледата на 2021 година. Екипът на предаването ще покаже и бебетата на bTV, както и семейните двойки от "Фермата". Зрителите ще разберат и как Димитър Тончев от Master Chef се оказа между две кариери. На Коледа ще гостува и легендата на българския поп и естрада Васил Найденов с голямо интервю за сцената и за живота извън нея.

"Българската Коледа"

Деветнадесетото издание на благотворителната инициатива "Българската Коледа", което се провежда под патронажа на президента на Р. България, ще бъде излъчено от 20.00 часа на 25 декември.

"Търси се"

В празничния брой на предаването "Търси се" на 26 декември лъчезарните водещи Меги Димчева и Нели Хаджийска ще припомнят откровенията и най-трогателните моменти, споделени от гостите им за първи път. Героите, включени в коледното издание, ще са: Андрей Арнаудов, Радина Кърджилова и Деян Донков, Кристина Газиева, Алекс Раева, Дара, Николаос Цитиридис, Иван и Жени Лечеви.

"Ловци на храна"

На 26 декември в един съвсем различен епизод на "Ловци на храна" зрителите ще видят каква гозба ще предложат двете приятелки – водещата Петя Дикова и певицата Теди Кацарова. Топготвачът Марко Лукиари ще бъде заедно с дъщеря си Сара, наследила кулинарните му умения. Какво ще приготвят актьорът Христо Пъдев от сериала "Татковци", водещата на bTV Натали Трифонова и участникът в Master Chef  Константин Таквор, ще стане ясно в последния епизод на предаването за годината.

"120 минути"

На втория ден от Коледа, 26 декември, в студиото на Светослав Иванов гостуват световноизвестният цигулар Веско Ешкенази, рапърът 100 Кила, а Ивайло "Нойзи" Цветков и Мария Игнатова ще споделят за живота като младоженци. С обзор на годината ще се включи икономическият анализатор Лъчезар Богданов, а със специално участие - д-р Неделя Щонова.

"Шоуто на Николаос Цитиридис"

За Бъдни вечер, 24 декември, екипът на шоуто е подготвил среща със смелите съвременни мореплаватели Стефан и Максим Иванови, които прекосиха Атлантика с гребане. Зрителите ще чуят изпълнение на космическата Петя Панева, победителка в "Гласът на България". На 27 декември водещият ще срещне зрителите с един необикновен Стефан, а именно Стефан Диомов, в компанията на Фамилия Тоника.

В новогодишната нощ шоуто ще започне в 20.00 часа. Компания на Николаос като водещи ще правят Ивет Лалова и малката Ая Алексиева от сериала "Татковци". Специални гости и изпълнители ще бъдат четиримата треньори в "Гласът на България" Галена, Дара, Любо Киров и Иван Лечев. В новогодишната нощ ще пеят и Васил Найденов, Меди, Прея, Маги Джанаварова, Есил Дюран, Дичо, Наско от БТР, Део, Константин и Софи Маринова. А фолклорната трупа Бабите шопкини ще представи невиждано изпълнение. В забавно състезание ще се включат два отбора на bTV – на новините и актуалните предавания (Светослав Иванов, Петър Бакърджиев и Радина Червенова) и на забавните предавания (Николаос, Тодор Кантарджиев и Алекс Петканова). 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички