Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Нели Петкова, Графа, Скандау и Стефан Вълдобрев на четвъртия "Парк фест". Полет с балон е хитът на събитието в Студентския град между 29 септември и 2 октомври


Нели Петкова, Графа, Скандау и Стефан Вълдобрев на четвъртия "Парк фест". Полет с балон е хитът на събитието в Студентския град между 29 септември и 2 октомври

2279

Четири месеца след големия успех на пролетния "Парк фест" в Студентски град, събитието се завръща с пълна сила, за да стопли феновете на хубавата музика и вкусните изкушения през есента.

Фестивалът, който отново ще се проведе в парк "Студентски" в столичния Студентски град започва на 29 септември и продължава до 2 октомври включително. Старт на събитието в 20.00 ч. ще даде Нели Петкова, като в следващите дни с хитове на живо ще зарадват публиката Графа, Скандау & Duli & Mati и Стефан Вълдобрев. В репертоара на Нели са включени популярните песни "Аз и ти", "Сега е момента", "Не искам", "Ain't Thinking 'Bout You" и др., както и акапелни изпълнения на народни песни, с които певицата вдига на крака публиката и на международните сцени.

Както обикновено хубавата музика ще върви ръка за ръка и с много атракцииони, които ще поднесе огромният лунапарк, изграден на мястото. Най-новото предизвикателство е полет с балон, или т.нар. панорамно издигане с балон, което със сигурност ще едно от най-големите преживявания за гостите на фестивала.

Очакват ги още гурме изживяване с изтънчени кулинарни шедьоври от цял свят, традиционни и класически специалитети ще бъдат приготвени на място от майстори-готвачи. Организаторите са предвидили и още арт класове и спортни активности.

"Парк фест" се провежда за четвърти пореден път, като столичани вече го разпознават като един от обичани формати в София. Четиридневното събитие е с вход свободен.

Предвидени са разнообразни целодневни програми както на сцената, така и в обособените арт и спортна зони. Най-големият пътуващ лунапарк ще предложи виенско колело, вдигащи адреналина паратропери и забавни активности за цялото семейство.

Ценителите на ръчно изработени изделия пък ще се срещнат с някои от най-добрите български автори. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички