Песента за "Евровизия" ще прозвучи на живо на турнето на Intelligent Music Project


Песента за "Евровизия" ще прозвучи на живо на турнето на Intelligent Music Project

1100

Българските представители на "Евровизия" 2022 Intelligent Music Project ще изсвирят за първи път на живо песента, с която групата ще се яви на песенния конкурс догодина, по време на концертната си обиколка този месец.

Нашата страна отново ще участва в надпреварата в Торино, Италия, през май догодина. Както MySound.bg  вече информира, турнето на супергрупата The Creation Tour 2021 ще премине през четири български града – Плевен, Велико Търново, Русе и Стара Загора. Песента носи заглавието "Intention" ("Намерение"), а официалната  ѝ премиера ще се състои на 5 декември в предаването "Денят започва с Георги Любенов" в ефира на Българската национална телевизия.

"Наполовина българин съм и няма да е странно да съм на "Евровизия" - казва Рони - Не ми е странно да представям България. Роден съм в един континент,  израснал съм в друг, а от три години се чувствам наполовина българин и София е вторият ми дом".  

"Песента поставя въпроса за личната вътрешна борба на всеки един от нас с остарелите модели за вяра и поведение, които ни дърпат назад. Няма безопасна зона. Има безполезно съществуване. Намирането на правилния път обаче е битка, дори война със самите себе си. За победа на доброто е нужно сериозно намерение!", споделя д-р Милен Врабевски, който освен създател и продуцент на групата, е и автор на музиката и текста на песента.

На сцената в четирите града ще се качи пълният състав на Intelligent Music ProjectРони Ромеро, Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов, Славин Славчев, Иво Стефанов,  Боби Косатката, Димитър Сираков, Лина Никол и Самуел Ефтимов.

В знак на уважение към българската публика организаторите предоставят възможност за безплатни антигенни тестове на входа на всяка от залите в съответния град непосредствено преди началото на събитието. Те ще се правят само срещу предоставянето на закупен билет за шоуто. Жестът е в полза на тези, които не разполагат със зелен сертификат. Тестването ще бъде на входа непосредствено преди началото на всеки концерт.

Датите за концертите са:

9 декември - Плевен, читалище "Съгласие 1869"

13 декември - Велико Търново, МДТ "Константин Кисимов"

15 декември - Русе, Канев център

17 декември - Стара Загора, Културен център

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim -  https://bit.ly/3BCDmEH, както и Grabo.

14-тото участие на България в престижния международен конкурс се организира в партньорство между Българската национална телевизия и продуцентската компания Intelligent Music Ltd.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички