Поли Генова е най-излъчваният артист в България за 2021 година с песните "Last Night" и "No More"


Поли Генова е най-излъчваният артист в България за 2021 година с песните "Last Night" и "No More"

1515

Поли Генова е най-слушаният български изпълнител за 2021 година според компанията за мониторинг BMAT и ПРОФОН на база излъчванията на радиостанциите и телевизиите.

В официалната класация за най-излъчвана песен в българския ефир през изминалата година, Поли заема първо и трето място с безспорните си хитове "Last Night" и "No More" и така изпреварва артисти като хитмейкъра и носител на четири статуетки "Грами" Ed Sheeran и руската сензация Zivert

Изминалата година бе изключително успешна за Поли Генова и изпълнителката изненада своите почитатели с редица нови хитове. "Last Night" се превърна в сензация от самото си издаване и получи международно признание с ротации в най-известния музикален ТВ канал в света - MTV. "No More" пък, освен топхит, е и изключително личен за Поли Генова проект. Песента разказва любовната история между нея и половинката ѝ Джоузеф, който дебютира пред камера в клипа. В края на 2021 г., само два дни след като стана майка за втори път, Поли представи и новата си песен "Na Na", с която отново се нареди на първите позиции в родните чартове. Всички сингли на изпълнителката се разпространяват дигитално във всички платформи от Warner Music чрез "Орфей Мюзик".

"Музиката е моят начин да предавам емоция, да зареждам с положителна енергия и да вдъхновявам слушателите. А страхотното представяне на "Last Night" и "No More" е огромно признание за целия екип, с който работя, и ме прави изключително горда. Благодаря за любовта и положителната енергия – именно те ме мотивират да продължавам напред! С екипа ми сме подготвили невероятни изненади за новата година и сме нетърпеливи отново да изненадаме и зарадваме публиката!", споделя Поли Генова.

Тя изпрати 2021 година с още редица успехи както в личен, така и в професионален план. Освен хитовете, които подари на феновете си, вокалистката зарадва публиката и с 3 невероятно успешни концерта в Пловдив, София и Созопол. Както MySound.bg своевременно информира, в личен план семейството на чаровната певица се увеличи с още един член с раждането на прекрасната ѝ дъщеря Леа Ка̀трин. А това направи годината още по-незабравима и емоционална за Генова.

За Поли Генова

Поли Генова е един от най-известните артисти на българската музикална сцена. Изпълнителка е на хитовете "На инат", "Солени дни", "Още", "Героите", "Perfect Love", "Г-н Президент" (събрани в нейния последен албум "Твоя") и др. Поли е един от най-успешните български участници в "Евровизия", като през 2016 г. спечели престижното четвърто място. Песента "If Love Was A Crime", с която участва, се превръща в хит в Европа. През 2015 г. Поли Генова е водеща на финала на детската "Евровизия", проведен в България, с което става изключително популярна сред феновете на конкурса по целия свят.

Дълги години е жури в най-гледаните музикални риалити формати в България – "X Factor" и "Гласът на България".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички