Поли Генова с концерт на брега на морето, ще пее във Варна


Поли Генова с концерт на брега на морето, ще пее във Варна

1685

Една от най-актуалните поп звезди на българската сцена и любимка на световната публика и "Евровизия" - Поли Генова, ще зарадва феновете си с концерт на брега на морето този петък, 19 август.

Певицата и нейните музиканти ще излязат във Варна на сцената в клуб "Ментол". Специалните концертни версии на хитовите песни на Поли, които публиката успя да чуе през миналата година на нейното първо турне в страната, ще бъдат представени и пред варненска публика. Музикантите ще изпълнят и най-новата песен на Поли Генова "Give Me Your Love", която е в синт поп жанр и излезе в началото на лятото и вече се превърна в една от любимите на родните меломани.

Билети за събитието могат да бъдат закупени от ТУК.

Най-излъчваната българска изпълнителка за изминалата година, според официалната класация на международната мониторинг компания BMAT и ПРОФОН с хитовете си "Last Night" (№1 излъчвана песен за 2021) и "No More" (№3 най-излъчвана песен за 2021), даде заявка за пореден силен хит. Още с премиерата си, песента "Give Me Your Love" дебютира директно в Топ 10 на официалната класация за българска музика и продължава да бъде между десетте най-ротирани български песни в родния ефир четвърта поредна седмица.

"Give Me You Love" е придружена от бляскаво видео. Снимките за него се провеждат в Сърбия, а режисьори на атрактивната продукция са Джийсън Брад Люис и Люба Радойевич. Действието се развива из колоритните улици на нощен Белград, които красивата певица обикаля в емблематичен автомобил Lincoln Continental.

Сингълът се разпространява от "Warner Music Group" чрез "Орфей Мюзик".

Снимка: Костадин Кръстев - Коко

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички