Ричард Маркс с нова дата у нас, ще пее в Пловдив на 28 август


Ричард Маркс с нова дата у нас, ще пее в Пловдив на 28 август

1807

Ричард Маркс (Richard Marx) отложи дългоочакваното си европейското турне поради продължаващата здравословна криза с Covid-19.

Срещата на българските фенове с вечните хитове на харизматичния изпълнител, която трябваше да се състои в зала 1 на НДК на 28 септември, се премества пловдивския античен театър от 20.00 часа на 28 август.

Нашата дата е първа от предстоящата му обиколка на Стария континент. Организатор на акустичния концерт на артиста е Maskart със съдействието на Loud Concerts.

Закупените билети за отложените досега няколко пъти концерти на Ричард Маркс - 28 март 2020 година, 24 януари и 28 септември 2021 година в зала 1 на НДК, ще важат за новата дата, без да е необходимо да бъдат презаверени.

Пропуски за новата дата - в мрежата на Eventim (https://www.eventim.bg/bg/bileti/richard-marx-plovdiv-ancient-theatre-567344/event.html) и Urbo (https://urboapp.com/). Ценовите категории не се променят и са от 40 до 110 лева, в зависимост от местоположението на Античния театър в Пловдив.

Всеки фен може да използва и опциите на Eventim, които дават възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи или да бъде проверен на телефона.  Почитателите на Ричард Маркс, които не могат да посетят новата дата и желаят да върнат билетите си, могат да направят това в двумесечен срок.

Сумите за пропуските, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на улица "6-ти септември" № 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички