Рок-фюжън триото The Aristocrats се завръща в България, ще свири в София догодина


Рок-фюжън триото The Aristocrats се завръща в България, ще свири в София догодина

1349

Три години след впечатляващото първо гостуване на The Aristocrats в София, Loud Concerts има удоволствието да обяви и предстоящата втора визита на триото.

Събитието се състои в клуб Joy Station от 20.00 ч. на 28 юни следващата година. Концертът ще бъде част от предстоящата европейска обиколка на бандата през 2023 година.

През юни рок-фюжън супергрупата (китаристът Guthrie Govan, басистът Bryan Beller и барабанистът Marco Minnemann), съвместно с камерен оркестър Primuz, издаде албум с музикални преработки на различни композиции от каталога на бандата. Три видеозаписа от изпълненията на The Aristicrats с оркестъра вече са налични за гледане от феновете им в социалните мрежи.

Премиерата на "The Aristocrats With Primuz Chamber Orchestra" бе няколко седмици преди старта на първото турне на бандата от над две години заради ситуацията с Ковид-19. В продължение на 10 седмици и с над 50 дати в Северна Америка, които са част от турнето Defrost, триото представя както познати песни от репертоара си, така и съвсем нов материал.

Билети се продават в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна. 

Цената е 50 лв. на билет, а в деня на концерта ще бъде 60 лева. 
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички