Ronnie Atkins, Destruction и Bring Me Тhe Horizon във Фрактура тази неделя


Ronnie Atkins, Destruction и Bring Me Тhe Horizon във Фрактура тази неделя

934

Премиера на новите клипове на Volbeat, Rhapsody Оf Fire, Bad Wolves и Napalm Death предстои в поредното издание на аудио-визуалното шоу "Фрактура" тази неделя, 5 декември.    

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Ronnie Atkins (Pretty Maids) и ще бъде припомнено какви истории разказaха Destruction за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения на Bring Me Тhe Horizon и репортаж от родния фестивал September Sun.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c Riverside, ще видят как Foo Fighters правят кавър на Queen, класическото парче ще бъде на U2, в Exotic ще бъдат представени Remnants Оf Тhe Fallen, a в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването нa Brujeria в България през 2012 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Smith/Kotzen, Bleed From Within, Motorhead, Fat Bertha, Hate и Infected Rain също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

"Фрактура" се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    

За повече информация посетете: www.facebook.com "Фрактурa"/Fracture TV Rock Show  

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички