Субдибула и Ели Раданова започват новата година ударно – с горещ сингъл, видео и концерт


Субдибула и Ели Раданова започват новата година ударно – с горещ сингъл, видео и концерт

1896

"Името ми запомни" е новият сингъл с видеоклип, с който знаменитата група Субдибула зарадва ценителите в началото на месеца.

Сред ветераните е фронтдамата Ели Раданова. Проектът ще има своята премиера на среднощен концерт в столичния клуб Swinging Hall от 23.00 ч. на 4 февруари, събота.

В саунда на формацията и Ели ще бъдат добавени незабравимият глас на Камен Кацата и вездесъщият саксофон на Иван Бороджиев.

Новото парче е по музика на Петър Чухов (с черното кожено яке на плаката) и текст на Светла Стаменова. Аранжиментът, както винаги, е на цялата група. Песента звучи изчистено и ефектно и носи в себе си достатъчно енергия, въпреки на пръв поглед успокояващия ритъм. Записите са направени в Toxity Studio, Пиротска 92 и Русаля студио, смесването е на Момчил Борисов, мастерингът – на Боби Бончев. Видеото е режисирано и монтирано от Венци Дреников, оператор е известният рок фотограф Стоян Гребенаров, а черно-бялата визия е с романтично-ироничен привкус.

https://www.youtube.com/watch?v=n6b3tIW98-U

И така, в Swinging Hall ще ви чакат Венци Дреников – клавишни, програминг, вокал, Ели Раданова – вокал, Петър Чухов – китара, вокал, Момчил Борисов – бас и китара, Божо Тренков – ударни. Както и гостите: Камен Кацата – вокал и Иван Бороджиев – саксофон.

Клубът ще отвори в 22.00 ч.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички