Виж кой спечели последния албум на Б.Т.Р.


Виж кой спечели последния албум на Б.Т.Р.

2399

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението и този път беше ЛИЧНО от нашите приятели Б.Т.Р., които шумно представиха своя дългоочакван нов - 13-и пореден студиен, албум "Пъзел" в зала 1 на НДК на 13 октомври. Двама от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с ОРИГИНАЛНО ЛУКСОЗНО копие на горещия диск. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича първият сингъл от албума "Пъзел"?

Вярното е: "Пъзел".

Честито на Николай Илиев и Константина Милчева.

В над двучасовия концерт по презентацията на "Пъзел" именитите рокаджии изсвириха повечето песни от актуалния си диск, както и много хитове, създадени през годините. В събитието взеха участие и техните приятели Кирил Маричков, Валди Тотев, Камен Донев, Ахат, Иван Лечев, Добромир Поликов, Александър Филчев Санеца и Ясен Велчев.

"Пъзел" следва тенденцията на твърдия звук от предишния диск на групата "Невидими стени". Песента е за истинското приятелство и е посветена на дългогодишния приятел на музикантите – Петър Лисицов - Пърпъла. Имиджовото видео е дело на Боряна Николова и Боян Карамфилов. Музиката и текстът са на Славчо Николов, аранжиментът е на Б.Т.Р.
 

Албумът съдържа 10 разнообразни песни, които съчетават различни стилове в рока, подчинени на натюрела на Б.Т.Р. "Донякъде "Пъзел" е като равносметка на връзките в живота на един човек. Има липсващи парчета, които ние се опитваме да заменим с музиката, която обичаме", признава Славчо Николов, автор на музиката и осем от текстовете на парчетата.

"За нас е много важно да имаме албума на физически носител, въпреки че повечето неща вече са в интернет. Имаме почитатели, които си купуват албума, въпреки че няма на какво да го слушат, но си четат книжката към него и това за тях е важно", уточнява фронтменът Атанас Пенев.

Сред стотиците отличия и награди на Б.Т.Р. са зрителският хит на десетилетието на телевизия ММ ("Спасение"), за група на годината и албум на годината от Годишните музикални награди на БГ радио 2015, а слушателите на Star FM класираха сред 100-e най-велики български рок песни "Елмаз и стъкло" (под №3) и "Цвете от луната" (№ 4).

"Спечели с MySound.bg" щe продължи скоро.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички