Започват нокаутите в Гласът на България


Започват нокаутите в Гласът на България

2181

Настъпва един от най-трудните, сложни и емоционални етапи в осмия сезон на "Гласът на България" – нокаутите.

В него участниците ще дадат всичко от себе си, за да запазят своето място в музикалната надпревара по bTV. Голямата изненада за всички тях, а и за зрителите, ще бъде специалният суперзвезден ментор в този етап на шоуто – световноизвестната Ищар

В неделя вечер, точно в 21.00 ч., на сцената последователно ще се представят хората от отборите на Dara и на Любо Киров. Всеки от двата отбора ще стартира с по осем участници в началото на епизода, а до финала му - в отборите ще останат само по трима изпълнители. 

С музикалното си изпълнение, всеки участник ще се опита да заеме един от трите стола на сцената и да запази мястото си на него, чак до представянето на последния по ред от отбора му. Стол №1 ще е за този, който се представи най-добре, а стол №3 със сигурност ще е най-опасното място. Напрежението за участниците, но и за треньорите, ще е наистина голямо, а след всяко изпълнение тежката дума кой да продължи напред ще имат менторите. 

"Искам участниците да се забавляват на сцената, да се освободят, да са цветни, емоционални и да ангажират мен и публиката", ще призове хората от своя отбор Dara. А с напредване на изпълненията ще видим колко тежка е раздялата ѝ с всеки, който трябва да си тръгне от нейния отбор.

"Тук няма неталантлив човек – всеки е готов да бъде голяма звезда! - ще заяви Любо Киров, а след всяко страховито изпълнение, изборът му ще става все по-труден и емоционален - Това е нечовешко, … ужасно е …".

Най-голямата изненада в етапа на нокаутите безспорно ще е суперзвездата на световната музика – Ищар, която ще бъде специален звезден ментор за всички участници. Тя ще се включи активно в подготовката на отборите и ще даде много точни и безценни съвети на изпълнителите, от позицията на своя дългогодишен опит и доказано успешна музикална кариера. Певицата ще бъде посрещната с изумление и възхищение от участниците, а един от тях ще ѝ сподели свое лично преживяване от преди години, когато е бил на концерт на самата Ищар. Тогава вълнението от нейното изпълнение било толкова силно, че спонтанно се провикнал пред всички "Ищар, обичам те". Звездата пък толкова ще хареса гласа на този участник, че ще предложи емоционално продължение на история му, която звучи така: "Един ден аз ще бъда в публиката на твой концерт и ще се провикна по същия начин към сцената!".

В един от най-емоционалните епизоди за сезона ще звучат любими култови парчета на Алиша Кийс, Бийтълс, Линкин Парк, Стиви Уондър, Майкъл Болтън, Селин Дион и още много други, поднесени по неочакван, артистичен и истински вълнуващ начин. А на финала ще станат ясни и първите 6-ма участници, които ще продължат към следващия етап на крос битките в осмия сезон на надпреврата. 

Повече новини и ексклузивни срещи в бекстейдж - на: glasat.btv.bg, в социалните мрежи и YouTube канала на предаването. 
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички