Деси и Белослава за добро утро


Деси и Белослава за добро утро

8599

Две чудесни бленди се прегръщат в парчето "Early Morning" на Саунд Сълюшънс (Sound Solutions).

Те са на знаковите за модерната българска музика певици - Белослава и Десислава Андонова (на снимката), фронтдама на Фючър Шок (Phuture Shock).  

Премиерата на мелодията е в ефира на Джаз FM и Jazz FM Lounge - онлайн радиото за чилаут и лаундж, днес, навръх Свети Валентин. Първата среща на публиката с "Early Morning" е точно в 8 ч., а в дневната програма на медиите ще се излъчва през 2 часа.

"Любовта ми е истинска" е рефренът в изпълнението, което ще прозвучи като подарък за слушателите по случай Празника на любовта. На фона на танцувалната и магнетична клубна мелодия, двата изкусителни вокала разкриват страстта си към любимия човек чрез интимните моменти от всекидневието. Гласовете се допълват - нежният е на Белослава, съблазнителният блика от Деси.

Членове на даунтемпо и дийп хаус проекта Саунд Сълюшънс са Ясмин Исинов и Огнян Гърков.

"Early Morning" е втората песен на младия тандем, която влиза в програмата на двете радиа. Ясмин и Оги дебютираха в програмата им с изпълнението "World Renown", където на микрофона се изявява Клод Джей Уудс джуниър, известен от Ърт, Уинд Енд Файър Експириънс на Ал Маккей.

Парчето се подвизава под N 10 в официалната британската класация за соул музика.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички