Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Стинг със Софийската филхармония на стадион Георги Аспарухов


Стинг със Софийската филхармония на стадион Георги Аспарухов

7543

Вече е известен симфоничният оркестър, който ще да застане на една сцена със Стинг (Sting) на стадион "Георги Аспарухов" на 7 юни, огласиха организаторите на концерта - "София Мюзик Ентърпрайсис".

Това е Националният филхармоничен оркестър, който най-вероятно ще придружи звездата и по време на концерта му в Румъния.

Както MySound.bg вече извести, гастролът на знаменития британец у нас е в рамките на фестивала Arena: Muzika 2011.

Софийската филхармония е най-големият и най-стар симфоничен оркестър у нас. През дългогодишната си творческа кариера, филхармонията работи с някои от най-изтъкнатите имена на световната класическа музикална сцена, а в състава й влизат едни от най-изявените български изпълнители. Техният репертоар обхваща творби от цялата световна музикална история до най-съвременните произведения. Националният филхармоничен оркестър е високо ценен от гостуващите у нас по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис" звезди на световната рок и поп сцена.

Младата американка Сара Хикс (Sarah Hicks), която придружава Стинг на част от концертите от Symphonicity Tour 2011, ще дирижира родните музиканти.

Тя представя новото поколение диригенти, които развиват с лекота многообразието на музикалната си кариера, като смело отварят врати на новаторския творчески подход в класическата музика. Кариерата й я среща с някои от най-престижните симфонични оркестри в САЩ, Европа и Азия, измежду които Националната филхармония (САЩ), Чикагския симфоничен оркестър, Симфоничния оркестър на Сан Франциско, Филхармонията на Лос Анджелис, Детройтският симфоничен оркестър, Филхармонията на Кореа и много други.

Билети за концерта на Стинг в България все още могат да бъдат закупени от касите на "Тикетпро" и неговите партньори, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Изключително успешното турне на Стинг беше удължено с още няколко дати в Европа и Азия. Мениджмънтът му обяви днес, че звездата ще посети и град Казан, Русия, на 2 юни.

Многобройните местни почитатели на легендарния музикант бяха резервирали огромно количество билети за официалния му фен клуб там.  

Творчеството на Стинг предизвиква огромен интерес навсякъде по света, а публиката няма търпение да стане част от лятната магия, наречена Symphonicity Tour 2011.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички