Стефка Берова представя новия си албум Съдба


Стефка Берова представя новия си албум Съдба

5605

Стефка Берова ще представи новия си - седми студиен албум, "Съдба" в столичния клуб "Гранд де Лукс" от 19.30 ч. утре, 1 юни.

15-е песни в диска са по текстове на Надежда Захариева. Шест от аранжиментите са на Мария Нейкова, останалите - на Берова, едно парче за нея е написал фронтменът на Сигнал - Данчо Караджов.

"Песни за любовта, добротата и човешките емоции изобщо", така определя естрадната легенда новия си проект, който е в каталога н "БГ Мюзик Къмпъни".

Дискът не предлага дуети. 

Надежда Захариева и Стефка Берова ще направят премиера на последните си творения по време на фестивала на книгата "Пловдив чете", чийто домакин е издателство "Летера". Двете именити дами ще гостуват в мол "Галерия Пловдив" (източния атриум) от 17 днес.

Берова ще представи "Съдба", докато бившият заместник-министър на културата раздава автографи върху последния си "неизмислен" роман "Две очи любов".

Така пловдивчани ще могат първи да оценят творческата комбинация "2 в едно" – за първи път едновременно представяне на книга и албум, на поет и певец.

Посетителите със сигурност няма да останат равнодушни към изящната словестност на Захариева и прочувствените изпълнения на Берова, подчертават организаторите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Dara - "Родена такава"

Видео


Албуми


Dara - "Родена такава"

Първият студиен албум на Dara - луксозно издание с лично послание от нея, ексклузивни фотографии и още изненади,...

Най-четени новини


виж всички