Дани Милев и Поли Генова с елегантно участие в Студио 5


Дани Милев и Поли Генова с елегантно участие в Студио 5

3985

Ами крайно време беше!

Крайно време беше Дани Милев да изведе прекрасния си бенд и извън Нови хан, където се записва предаването "На инат" по "Нова телевизия".

След цяла година всекидневни репетиции и изяви в ефир, сработената до съвършенство машина най-после заби и на клубно ниво. Един от най-елегантните софийски клубове – Студио 5, събра абсолютно изискана и качествена публика на двучасов лайв в нощта на събота срещу неделя.

Нямаше как и да е иначе. Музиканти в топформа: Иво Дуков – пиано, Юрий Божинов – бас, Димитър Милев – перкусии, Георги Марков – ударни и Дани Милев – китара и вокал качиха събитието до суперниво. За десерт – ослепителната Поли Генова, цялата в червено и пееща (поне като за награда "Златен Орфей").

Студио 5 е суперяко място с леко осемдесетарска визия, но от по-сериозните. Всичко там има стил, от семплия неонов "електрик блу" надпис, до музикатa, която звучи между сетовете на изпълнителите.

Хайде на бас, че никъде в София или страната няма да чуете разкошните парчета на британската формация Мат Бианко (Matt Bianco) като звуков съпорт!

Точно в 23 часа музикантите заеха местата си и Дани запя своята първа авторска песен "Джени", нещо като въвеждаща част преди Генова да закове евро-хита "На инат" в малко по-акустичен вариант.

Имаше максимално добри вибрации в този концерт и подредбата на изпълненията в него. След наградената със "Златен кестен" композиция "Обичам само теб", Дани и Поли изпяха последователно "Витоша", джорджхарисъновата "Here Comes The Sun", дониимомчиловата "Малкият принц" и мариянопоповата "Let Me Cry". После и онази песен-веселушка на Гага-та – "Paparazzi" (в далеч по-добрия си акустичен вариант), за да се стигне до внушителния финал в първата част на сета, класиката на ФСБ – "Високо, високо, високо".

Тук Генова пусна гласището в орбита, а доволната публика я награди с мощни овации. В краткия антракт – пак минути за любимите Мат Бианко, а след леки шеги и закачки с приятели, Дани Милев запя "Малък дъжд" - интро на втората част от участието.

Разпялата се максимално Поли Генова раздвижи всички с "Едва ли", "Светлината и мрака" и "Аз знам", а голямото избухване беше за тоталния световен хит на 2010 – "Wonderful Life" на британско дуо Хъртс (Hurts). Тук вече и публиката си попя като на един наистина сериозен лайв.

Последваха минути за малко латино и етно, пак с популярен хит на Лейди Гага (Lady Gaga) ("Alejandro"), ефектната "Lejos", написана от Дани Милев за дуета Попова-Горанов и тема от творчеството на много обичания Влатко Стефановски. Малко преди финала, Поли се развихри сериозно в блестящата балада "One Lifetime Is Not Enough", с която едва не отиде на "Евровизия" преди две години.

Накрая бис, в който максимално радващият се Дани изпя "Синева" на Диана експрес, а Поли повтори "На инат" в малко по-разтърсващо темпо. Трансформациите на младата поп певица не спират и радващото е, че са все по-различни. Участието й с бенда на Дани Милев в клуб Студио 5 е тотално различно като звук, репертоар и визия, от появите с група Da Fridays и соловите й участия. А това е суперпрофесионално!

Специално за MySound.bg Дани Милев сподели, че е очарован от добрата реакция на публиката и от септември се надява в тази формация да концертират доста по-редовно. Чака ги престижно участие на "Аполония" в края на август.

Изключително зареждаща и приятна музикална проява в приключващия заради лятото музикален живот на столицата.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички