3-ка с гарнитурa: Fedde Le Grand, Mark Knight и Martin Ten Velden


3-ка с гарнитурa: Fedde Le Grand, Mark Knight и Martin Ten Velden

4164

На 6 август - за втора поредна вечер на Cacao Beach, световноизвестни диджеи пускаха поотделно и заедно.

Във всякакви комбинации.

Този път фурорът бе предизвикан от звездния отбор в състав: Фед ла Гранд (Fedde Le Grand), Марк Найт (Mark Knight) и Мартин тен Велден (Martin Ten Velden).

Сетът им бетонира факта, че Solar Summer определно се утвърди като истински фестивал с многобройни гости и оригинален подход в представянето им.

Самите участници във фиестата са зявявали нееднократно, че плажът на Слънчев бряг и родната публика са специални за тях. Сега обаче и те подоходиха по специален начин към нас, феновете. За случая Марк Найт бе тренирал предварително за щафетата с Фед. За разлика от тандемите си с холандеца Тен Велден, електронният гуру не бе заставал рамо до рамо с канадеца преди това.

Ла Гранд пък му върна жеста за репетициите, като пусна цяла лавина с хитове на Марк Найт, още преди той да застане зад пулта. Мартин стори това последен. През повечето време и тримата бяха в акция: ситуация, която не може да види почти никога. И никъде. Смесваха на живо всичко, за което се сетят. Хитови радиоверсии, родни и чужди ремикси, нови продукции и класики, по-стари дори от самите Solar и Cacao.

За да отговорят подобаващо на утроения аудиоудар, организаторите бяха поръчали специално от Ибиса небезизвестния Cryoman. Представител на новото хибридно поколение парти-роботи: човек наистина, но на вид като Робокоп и с функции като Боба Фет. Досущ като ловеца на глави от "Междузвездни войни". Имаше си визьор, лазерни пистолети и реактивен двигател на гърба.

Е, не литна, само стреляше от време на време, но не е сигурно на какво точно беше способен... Никой нямаше да се учуди, ако в някоя от димните му завеси не се бе развършал в пясъка между хората като нинджа.

Това бе пикът на най-натоварения някога с електроника сезон по българското Черноморие. Трима диджеи накуп през повечето време, технологизиран човек от следващия век и всичко това - на фона на познатия изгрев над залива.

Хората танцуваха във водата призори и - както винаги, никой не искаше да партито да свършва.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички