Rumba Aficionado празнуват рожден ден с концерт


Rumba Aficionado празнуват рожден ден с концерт

5022

Фламенко и латино бандата Румба Афисионадо (Rumba Aficionado) ще взриви за трети път Sofia Live Club.

Този път - по случай своя втори рожден ден, който ще бъде честван утре.

Събитието с начален час 20.00 ч. обещава да бъде арена на страсти, горещи ритми и латино звучене.

Освен страстните фламенко ритми от Андалусия, ценителите на испанската музика ще имат възможност да се докоснат до чувствените мелодии и завладяващи мелодии от другите музикални райони в Испания, ще бъдат пренесени още в екзотична Куба и цветната Латинска Америка.

В групата са: Кристо – китара, вокал, Симеон Иванов – китара, Цветан Андреев – китара и Алекс Нушев – бас.

За истинската фламенко атмосфера ще допринесат великолепните танци на българската фламенко дива Елена Полежанова. Специални гости ще бъдат Живко Василев – кавал, Христо Ганев – перкусии, Дилян Давидков – тромпет, Калин Жечев – клавишни и Рейди Бризуела - перкусии.

В празничната нощ публиката ще има щастието да чуе и някои съвсем нови композиции, които ще бъдат част от предстоящия първи албум на формацията. Дискът ще излезе в началото на следващата година.
  
"Малко останаха българските групи, за които могат да се пишат или само суперлативи, или нищо, и то не защото няма какво да се каже, а просто защото думите не стигат...", споделя създателят на състава - Кристо, за рожбата в професионалния си път.

Както MySound.bg отдавна отбеляза, бандата е явление на българската  сцена през последните две години. Позната предимно с клубните си участия, тя категорично убеди, че може да завладее и най-големите сцени. Което доказа на своето лятно турне: препълнени зали, танцуващи тела, пеещи хора, усмихнати лица и всичко това - в ритъма на музиката.
 
От доста време Античният театър в Пловдив не беше виждал толкова пъстра и многообразна публика. Пловдивчани и гости на града от България и чужбина имаха удоволствието да пеят и танцуват под звуците на "Руби" (първото авторско парче на групата), "Volare", "Bamboleo", "Baila Мe" и други. Публиката онемя при изпълнението на "Облаче ле бяло" във фламенко версия. Следваха убедителните изяви във Варна, Бургас, Стара Загора,  Враца, Видин, Балчик...

"Руби" бе на първо място в класацията "Нашите 20" по БГ Радио, бе и на 6-а позиция в онлайн чарта Bulgarian Singles Top 40.

За рождения си ден Румба Афисионадо са подготвили специално фен-видео към парчето, което ще бъде излъчено по време на концерта. Кадрите в клипа са заснети по време на турнето на групата това лято.

Днес Кристо, Цецо, Симеон и останалите музиканти имат право да са усмихнати и доволни. "Научи се да летиш, за да стигнеш звездите", казва Кристо, а неговите момчета изглежда вече знаят тайните на полета.

Билети: предварителна продажба в мрежата на www.eventim.bg на цена 10 лева, на място - 15 лева.

Още - на:

http://www.rumbaaficionado.eu/
 
http://www.facebook.com/rumbaficionado?ref=ts

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички