10-годишна праща Тина Търнър в пенсия в България търси талант


10-годишна праща Тина Търнър в пенсия в България търси талант

5716

Танците завладяват първите два епизода на предаването "България търси талант".Както MySound.bg вече огласи, шоуто започва да се излъчва в ефира на bTV от утре, 5 март, от 21.00 часа.

Още в първия епизод две деца, които са и най-младата двойка кандидат-таланти, шашкат журито със своето изпълнение. Ясен и Ванеса са само на 6 и 7 години, но с уменията си успяват да изправят публиката на крака. Следват още голям брой танцови номера, а след един от тях – неуспешен опит за бразилски танц, но доста успешен във формата на кючек – самата Хилда Казасян признава, че подобни движения имат своите достойнства. Това изказване е последвано от лавина закачки от страна на другите двама членове на журито Маги Халваджиян и Любен Дилов. Сред феерията от изящни и недотам умели танцьори се изправя плевенчанин, който определя себе си като най-силния българин. Той се опита да постави световен рекорд като задържи доста необичайни тежести с ръце, вдигнати високо. Ще успее ли обаче да подобри рекорда? Епизодът завършва с две изненади за журито и публиката – каскадьор от Стара Загора изкарва мотор на сцената и прави невиждани по сложност номера, а 10-годишно момиче от Варна "изпраща Тина Търнър (Tina Turner)в пенсия".
 
Във втория епизод на шоуто, който ще се изълчи на 6 март от 21.00 ч., състезателка от Бургас обявява "война" на другия морски град - Варна, с певчески талант. Война на възрастта пък е обявил Никола Тенев, който на 79 ще се опита да направи 40 набирания на лост. Във вторник нажежената обстановка в залата ще се разсее след изпълнението на 9 невероятно красиви момичета от Стара Загора, за които Любен Дилов признава, че е очаквал да започнат да правят стриптийз. Момичетата обещаха да помислят дали да не включат такъв елемент в следващото си изпълнение. Сред нестандартните и спиращи дъха номера се нареди и този на участничка с йога съчетание, което ще постави на дневен ред въпроса имат ли някои жени кости. А че мълчанието е злато, ще докаже кандидат от Добрич.

След неговите фокуси и комедия без думи се оказва, че бутонът на Дилов е покрит с тенджера, в чашата на Хилда плува жива риба, а на Маги му отива клоунски нос.   

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички