Виж натънко пънгъл маниаците La Phaze срещу билети за други изяви


Виж натънко пънгъл маниаците La Phaze срещу билети за други изяви

4101

Лавината от концертни събития в България и по-конкретно в столицата тази пролет изглежда е на път да поотрезви родния промоутър.

Поне мъничко! Не може всеки ден по две-три (понякога дори повече изкусителни партита!), а организаторите да се чудят защо публиката не е достатъчна да покрие екзистец минимума, та да избият чивия! Ами защо ли?! Познай от три пъти!

Така...

Ярък пример за мъдър подход е този на Terem Music, от една страна, които са в основата на първия концерт на оригиналите La Phaze (на снимката), и съответните екипи, по чиято покана у нас ще се състоят: Ragga Muffin на Camp Sessions (клуб Mixtape 5, 23 март), Born2 Bass на H.M.S.U. (парти център "4 км", 30 март) и Dub Incorporation на "Строежа" в Mixtape 5 на 6 април.

Добрата новина е, че тези от феновете, които искат да посетят повече от едно събитие в края на този и началото на идния месец, ще могат да го направят на по-ниска цена – 15 лв. Teren Music пуснаха по-нисък вход за концерта на французите La Phaze за всеки, притежаващ билет за едно от останалите събития.

Единственото леко неудобство за почитателите е, че ще трябва да носят у  себе си пропуските за изброените събития и да ги представят на входа на клуб Mixtape 5 в деня на концерта на La Phaze - 24 март. (Но то няма как две добри заедно!)

И още една добра новина – Camp Sessions ще раздадат 5 безплатни пропуска за La Phaze на петима човека, присъстващи на партито Ragga Muffin на същото място предишната вечер.

Както MySound.bg вече извести, пънгъл машините от La Phaze излизат пред българска публика за първи път като част от стартиралото вече европейско турне по презентацията на новия им албум "Psalms Аnd Revolution".

Виж колко забавни са La Phaze - на:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oVJZKwSgDnM

Подгрявката на събитието пък ще бъде осигурена от трима любими музикални герои, които ще видим в специални превъплъщения: Ерол Ебрахимов от Уикеда (Wickeda), в ролята на Kapitan Yogurt и Лъчо от Q-Check и Ла Мучедумбре (La Мuchedumbre) като Muh-fucka selecta , които ще атакуват с диджейски сетове преди и след гостите от Франция.


Селекцията на Капитан Yogurt ще е допълнително подправена с неподражаемите рими и импровизации на Сърмата Хари.

Билети за La Phaze могат да бъдат закупени от мрежата на Ticketstream.bg.

http://web.ticketstream.cz/bgts/presentation.event.jsp?event=33669 

Още - на:

www.terenmusic.com

https://www.facebook.com/terenmusic

http://www.facebook.com/events/324496667569258/?ref=ts

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички