Филип Киркоров с новото шоу си Друgоy на лятно турне в България


Филип Киркоров с новото шоу си Друgоy на лятно турне в България

1438

Най-богатият артист в руския шоубизнес се завръща в България, за да даде начало на поредното грандиозно национално турне в страната ни през лятото.

В рамките на седмица, Филип Киркоров ще изнесе четири мегаконцерта пред родна публиката в София, Пловдив, Варна и Бургас с новото си шоу Друgоy. Това бе обявено от организаторите от компания DeGris на нетрадиционна пресконференция в руски стил вчера.

Броени часове преди началото та официалната среща в личен разговор с организаторите, Филип Киркоров забрани коментарите по темата за новородената му дъщеричка Алла-Виктория и отношенията му с журналистите. Решението на звездата е резултат от зачестилите спекулации на световните медии през последните седмици относно детето. Изпълнителят обяви, че ще отговори лично на всички въпроси по темата в края на юни, когато кацне у нас по повод концертите си в страната. Организаторите обявиха още датите на турнето и разкриха, че българската публика ще има възможност да види другото, непознато лице на артистичния и музикален феномен на 29 юни в София, на 30 юни в Пловдив, на 2 юли в Бургас и в неговия роден град Варна на 5 юли.

Кралят на руския поп обещава да взриви българската публика с най-скъпото, най-зрелищното и единствено по рода си шоу, създавано от него някога. Зрителите ще успеят да интерпретират по нов начин най-големите му хитове и да чуят песните от неговия последен албум "Друgоy", наслаждавайки се на грандиозни специални ефекти, 3D-мапинг, гигантски по мащаб декори, сцена на няколко нива, въздушна акробатика, впечатляваща хореография и оригинални дизайнерски костюми.

Шоуто е признато единодушно от музикалните критици и безспорни лидери на руската сцена за най-доброто. Всеки спектакъл на Киркоров се превръща в грандиозно събитие, хвалят го те.

За 25 години творчески път, Кирков остана предан на публиката си и на нейните очаквания. Но днес той е ДРУГ, подчертават организаторите.

Билети за шоу-спектаклите на Филип Киркоров в София, Пловдив, Варна и Бургас са пуснати в продажба чрез Eventim, касите на НДК, касата пред общината в Пловдив и летните театри във Варна и Бургас.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички