South West Festival събра хиляди меломани в Благоевград
"Копаница-тропаница" на Оркестъра за народна музика на БНР на открита сцена
Wacken Metal Battle Bulgaria се завръща, финалът е в столичния клуб Мixtape 5
Ищар и Горан Брегович хедлайн на фестивала South West в Благоевград. Първото издание на събитието е в парк "Македония" този уикенд
Часове до шоуто Led Zeppelin Symphonic в Пловдив
Розалия де Соуза, Белослава, Мирослава Кацарова и Теодосий Спасов в първото издание на Plovdiv Jazz Summer
Gwendydd приключва Censored European Tour 2022 с концерт в София, открива втория ден на Wolf Fest – "Вълчата пътека" 2022
Вики Алмазиду се завръща в България за своя майсторски клас в Нов български университет
Пълната програма на Sofia Live Festival 2022
SoulBmoll анонсират трети албум с нов сингъл на живо в бар "Петък"
Годишни музикални награди 2022 на БГ Радио: отличниците
"Приказката P.I.F. невиДИМО" акустично в Joy Station

Лига на наздравиците без музика не може!


Лига на наздравиците без музика не може!

3408

Трите български двойки Bushmills Brothers на Колъм Игън (Colum Egan) (на снимката вдясно, до Methodikal), мастър дестилър на Old Bushmills distillery, организираха нетрадиционно посрещане на бранда, който има първия в света лиценз за производство на уиски (от 1608).

Естетското парти се състоя в арт-пространството "Фабриката 126" в столицата оная вечер. 

По подобие на популярната "Лига на разказвачите", в чиято основа са писателите Богдан Русев и Радослав Парушев, двамата Bushmills Brothers организираха първата в света "Лига на наздравиците". Тя беше открита с техния любим тост и продължена с наздравиците на другите две двойки Bushmills Brothers, които като истински домакини на събитието показаха своите умения.

Затова логично двамата диджеи Sirius & Methodikal отговаряха за парти настроението с музиката, която селектираха, а пловдивчаните Александър Секулов и Атанас Хранов - за интериора на мястото. За първи път те представиха част от своите артистични изобретения от проекта "Напълно необходими неща", който реализират с подкрепата на Bushmills. "Гранитено паве със стихове", "Чугунена ръка със сребърна вратичка", "Резервни криле", "Страница от международен паспорт", "Новогодишно чукче за пържолки" са малка част от вълшебните предмети, които двамата артисти създават, съчетавайки скулптора и текст.

Цялата колекция от "Напълно необходими неща" ще бъде представена на изложба през юни, а дотогава може да бъде видяна на:

http://pushkin-plyushkin.com

Като подарък от българските Bushmills Brothers Колъм Игън получи чифт "Резервни криле" с пожеланието дестилерията да продължава да пише световната уиски история.

Над 300 гости вдигнаха тост с мастър дестилъра Колъм Игън, който също сподели своята любима наздравица и така се включи в "Лига на наздравиците": "Заобиколи се с добри приятели и живей за момента! За незабравимите истории и моменти, споделени с приятели. Наздраве за приятелството".

Така той призова всички да споделят своята наздравица, а най-интересните от тях ще бъдат публикувани на Фейсбук страницата на Bushmills  -

https://www.facebook.com/Bushmills.Bulgaria.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Dara - "Родена такава"

Видео


Албуми


Dara - "Родена такава"

Първият студиен албум на Dara - луксозно издание с лично послание от нея, ексклузивни фотографии и още изненади,...

Най-четени новини


виж всички