Лига на наздравиците без музика не може!


Лига на наздравиците без музика не може!

4163

Трите български двойки Bushmills Brothers на Колъм Игън (Colum Egan) (на снимката вдясно, до Methodikal), мастър дестилър на Old Bushmills distillery, организираха нетрадиционно посрещане на бранда, който има първия в света лиценз за производство на уиски (от 1608).

Естетското парти се състоя в арт-пространството "Фабриката 126" в столицата оная вечер. 

По подобие на популярната "Лига на разказвачите", в чиято основа са писателите Богдан Русев и Радослав Парушев, двамата Bushmills Brothers организираха първата в света "Лига на наздравиците". Тя беше открита с техния любим тост и продължена с наздравиците на другите две двойки Bushmills Brothers, които като истински домакини на събитието показаха своите умения.

Затова логично двамата диджеи Sirius & Methodikal отговаряха за парти настроението с музиката, която селектираха, а пловдивчаните Александър Секулов и Атанас Хранов - за интериора на мястото. За първи път те представиха част от своите артистични изобретения от проекта "Напълно необходими неща", който реализират с подкрепата на Bushmills. "Гранитено паве със стихове", "Чугунена ръка със сребърна вратичка", "Резервни криле", "Страница от международен паспорт", "Новогодишно чукче за пържолки" са малка част от вълшебните предмети, които двамата артисти създават, съчетавайки скулптора и текст.

Цялата колекция от "Напълно необходими неща" ще бъде представена на изложба през юни, а дотогава може да бъде видяна на:

http://pushkin-plyushkin.com

Като подарък от българските Bushmills Brothers Колъм Игън получи чифт "Резервни криле" с пожеланието дестилерията да продължава да пише световната уиски история.

Над 300 гости вдигнаха тост с мастър дестилъра Колъм Игън, който също сподели своята любима наздравица и така се включи в "Лига на наздравиците": "Заобиколи се с добри приятели и живей за момента! За незабравимите истории и моменти, споделени с приятели. Наздраве за приятелството".

Така той призова всички да споделят своята наздравица, а най-интересните от тях ще бъдат публикувани на Фейсбук страницата на Bushmills  -

https://www.facebook.com/Bushmills.Bulgaria.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички