Познатите Непознати улици на Мери Бойс Бенд


Познатите Непознати улици на Мери Бойс Бенд

4966

Мери Бойс Бенд пускат на музикалния пазар у нас своя нов албум, наречен "Непознати улици" 2012.

Той включва 12 изпълнения - презаписани версии на култовите песни отпреди десет години, както и неиздаваните до момента "Опит за летене", "Когато сън Земята заспи" и инструментал на най-големия хит на групата - "Непознати улици".

Записите са осъществени в студио "Винил" с Искрен Искренов зад пулта. Песните са осъвременени и с нов, препипан звук.

"Позволих си да променя и определени фрази в текстовете, както и чисто музикални моменти. Албумът "Непознати улици" го няма на музикалния пазар повече от 10 години, а през 2008 песента влезе в учебника по музика за седми клас. Хората го търсят и питат за него. За много от тях фаворит е баладата "Ще успея ли някога да надбягам птиците" и почти на всяко участие питат за нея, къде и кога е издадена. Всяка седмица в продължение на толкова много години получаваме имейли от различни точки на България и на света с молба да изпратим инструментал на наша песен. Разбира се, че откликваме, особено когато става въпрос за деца и вокални групи. Най-често става въпрос за самата "Непознати улици", затова в този албум включихме неин инструментал. Албумът "Непознати улици" 2012 е изключително важен за Мери Бойс Бенд, защото събира в едно първите авторски песни на групата!", признава фронтдамата Мария Мутафчиева.

Както MySound.bg извести, неотдавна формацията получи награда за Група на годината от БГ радио.

Дискът "Непознати улици" 2012 бе представен на стилно парти в популярно столично завеведение оная вечер сред тесен кръг от доказани музикални спецове и приятели, широкоскроени за хубавата музика (с мелодия).

Като тази на Мери Бойс Бенд.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички