Филип Киркоров посвещава ДруGoy на дъщеря си Алла-Виктория


Филип Киркоров посвещава ДруGoy на дъщеря си Алла-Виктория

5061

Филип Киркоров посвещава всички песни от турнето ДруGoy на дъщеря си Алла-Виктория.

Както MySound.bg извести, обиколката на краля на руския поп ще премине през София, зала 1, НДК (29 юни), Летен театър Бургас (2 юли) и Летен театър Варна (5 юли). Вторият концерт по програма в Пловдив, обявен първоначално за 30 юни, ще се състои от 21.00 ч. на 1 юли. Промяната на датата се налага поради спецификата в изграждането на сцената в Летен театър Пловдив, обясниха от продуцентска компания DeGris, по чиято покана пристига Киркоров.  

Виж трейлър ТУК!

Само за година в живота на мегазвездата настъпиха огромни промени, а 2011 се превърна в най-щастливата за Филип Киркоров, който стана баща. Изпълнителят споделя, че всички песни от новия диск "Другой", включени в шоу-спектакъла, посвещава на малката си дъщеричка Алла-Виктория. Така ще бъде и с всички песни, които ще създава занапред в кариерата си, а най-новата сред тях, озаглавена "Алла-Виктория", руският Майкъл Джексън изпълни за първи път пред публика след църковния ритуал за кръщенето на малката принцеса преди месец в Москва.

Още една изненада очаква родната публика. Това е песента "Вечно", която Киркоров и Ани Лорак (на снимката) записаха на български специално за изявите у нас. Двамата ще изпълнят два ексклузивни дуета в рамките на тричасовите концерти - "Вечно (Спроси у моря болгарская)", ("Вечно (Попитай морето)"). Парчето, записано в московско студио наскоро, ще е личен подарък за хилядите фенове на Филип Киркоров в родината му, към които е съхранил своята вечна и предана обич през годините. Песента носи и сантимента на звездата към родното Черно море, край което е израстнал в детството си, и ще е специален подарък за публиката в морските градове Варна и Бургас.

Близкото приятелство между 33-годишната украинска певица и актриса Ани Лорак и Филип Киркоров се заражда с участието й в конкурса "Евровизия" през 2008, когато знойната красавица представя родината си с песента "Shady Lady", продуцирана от самия Киркоров. Най-коментираната клюка по това време е суперскъпия тоалет на Ани, ушит от дизайнера Роберто Кавали, за който кралят на руския поп дава 200 000 долара. Лорак е позната на родната публика и от гостуването й в музикалното шоу "Мюзик Айдъл" (Music Idol) през 2008, за да промоутира конкурсната си песен и коментира изпълненията на участниците. В едно свое интервю по време на престоя си у нас Ани Лорак казва, че когато е с Филип в България, се чувства българка. На 7 април 2012 Киркоров стана кръстник на първородната й дъщеричка София, а ден по-късно Ани присъства на кръщенето на малката Алла-Виктория в Москва. От началото на познанството им, ексцентричният изпълнител подкрепя украинската звезда във всичко, определяхи Ани Лорак в живота си като "моя приятелка, сестра и кръстница".

По време на националното лятно турне на Филип Киркоров у нас, освен на шоу с впечатляващи ефекти, оригинални костюми и ефектна хореография, българската публика ще може да се наслади и на мелодиите, част от новия троен албум на краля на руския поп "Другой". Той се състои от три диска в различни стилове – ретро, поп и етно, както и концертно DVD. В тях са включени любими на всички фенове песни, както и нови парчета като "Мое личное дело", "Мне не жаль тебя", "Ты все увидишь сам", "Любовь без любви", "Снег", "Верните мне крылья" и "Я так люблю тебя". Двучасовата шоу-програма ДруGoy е най-скъпата, най-зрелищната и единствена по рода си, създавана някога от Филип Киркоров. Не случайно спектакълът е сравняван по мащабност, пищност и класа с концертите на Мадона (Madonna) и Лейди Гага (Lady Gaga).

Билети за ДруGoy на Филип Киркоров в София, Пловдив, Варна и Бургас - в мрежата на Eventim и касите на НДК, касата пред общината в Пловдив, Летен театър - Варна и Летен театър-Бургас.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички