Godsmack молят за прошка родните фенове


Godsmack молят за прошка родните фенове

4026

Гигантите от Годсмак (Godsmack), които само няколко дни преди Sofia Rocks обявиха, че няма да свирят на сцената на фестивала този уикенд, пуснаха официалното си видео обръщение към почитателите си в България.

"Записахме това видео, за да се извиним, че отменихме турнето си. Това стана по причини, далеч извън нашия контрол и не бихме могли да кажем нищо повече от това, че ужасно съжаляваме. Ще направим всичко възможно, за да се върнем в прекрасната ви страна", споделят в записа Шанън Ларкин и Тони Ромбола.

Рок идолите от трябваше да свирят на сцената на Националния стадион "Васил Левски" в София тази събота. За съжаление на феновете, музикантите отмениха всичките си предстоящи концерти в Европа, включително участието в родната столица заради проблеми с гласа на вокалиста Съли Ерна.

Както MySound.bg вече извести, почитателите на групата, които са си закупили билет за събитието основно заради Годсмак, имат утешителна награда от организаторите – в първия ден на феста ще могат да вземат свой приятел със себе си абсолютно безплатно.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички