Бившият фронт на Джудас Прийст - Tim Ripper Owens, солово в RBF


Бившият фронт на Джудас Прийст - Tim Ripper Owens, солово в RBF

2352

Бившият вокалист на Джудас Прийст (Judas Priest) и Айсд Ърт (Iced Earth) - Tim"Ripper" Owens, ще изнесе самостоятелен концерт в столичния клуб R.B.F. на 23 септември.

Настоящият певец на Dio Disciples, Yngwie Malmsteen, Beyond Fear и Hail е обещал двучасово шоу на българските меломани, на което ще изпълни песни от всичките си музикални периоди, съобщиха организаторите на проявата - BGTSC.
 
Името на рокаджията е свързано и с напитката Ripper на Monster Energy. Любопитeн факт, е че кинохитът "Рок звезда" (Rock Star) от 2001 -  с Марк Уолбърг и Дженифър Анистън в главните роли, е преразказ за живота на младия тогава изпълнител.  

Билетите за концерта на Tim "Ripper" Owens в R.B.F. са само 250. Те могат да бъдат закупени ексклузивно в системата на Eventim на цени в предварителна продажба от 25 лв. В деня на събитието ще струват 30 лв.

Концертът е с начало 20.00 ч.

Очаквайте скоро новини за подгряващите групи и съпътстващите партита. Специално обръщение на Tim "Ripper"Owens към българските фенове:http://www.youtube.com/watch?v=15wqrguAsoc  Видео на Judas Priest с Tim - на:http://www.youtube.com/watch?v=pUleAkBqgs0

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички