Разгруха. С La Casa Fantom, The Reunions , Mytrip и Wayab


Разгруха. С La Casa Fantom, The Reunions , Mytrip и Wayab

3959

Tigersuit и Amek продължават традицията да събират неизкушените на ъндърграунд концерти с изпълнители от различни стилове.

Поредното им предложение е за столичния клуб Studio Sounds Like, където довечера ще се изявят La Casa Fantom, The Reunions, Разгруха и Mytrip и Wayab.

Норвежкото дуо La Casa Fantom дава лошо име на дръм-ен-бейса през 2000. Двамата ненормалници Баард и Ларс живеят в самоделни дървени къщички в гората близо до Осло, където забъркват своите интриги от бързи и откачени музикални атаки само на бас и барабани. Очаквайте смес от блек метъл, пънк, грайндкор, емо, слъдж и рок-ен-рол.

Още - на:

http://www.lacasafantom.com/

Българската грайндкор шайка Разгруха има няколко концерта зад гърба си, нашата  пост-пънк банда The Reunions - също. Концертът ще бъде открит с ембиънт дрон-нойз експериментите на Mytrip (който току-що се върна от европейско турне) в колаборация с неговия приятел Wayab.

За да видите тези четири групи - при това в самия център на София, ще ви струва само 5 лева! Концертът започва в 20.30 ч., бъдете точни, за да не пропуснете някоя грайндкор банда, приканиха организаторите.

Studio Sounds Like е булевард "Цар Освободител" 8, срещу Руската църква.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички