Осми декември с Reel Feel


Осми декември с Reel Feel

3983

Ние пък отказахме да хвърляме салфетки навръх 8 декември.

Както и да пропътуваме десетки километри до някой зимен курорт, за да гледаме как други извършват горепосочената дейност.

И си спретнахме една много музикално разнообразна вечер. И тази вечер като цяло не се отличаваше крайно с нещо от другите подобни клубни обиколки, състоящи се всеки уикенд. Но! като вечер в рамките на така наречения студентски празник Осми декември положително се отличаваше от масово разпространените куверти.  

Разцъкахме тук-там и се запътихме към златната кокошка на саунд оборудването. Казвам го така, защото там и тишина да слушаш, пак ще е по-качествена от тази на други места.

Sofia Live Club и Reel Feel доведоха на родна земя четири имена, които откъснаха някои студенти от културните дейности из Банско, Боровец и прочее. За начало много идеално ден след WeFunk събитието, бяхме свидетели на живото чудо Boca 45 & DJ Format Kick The Gangsta Shit.

Aха, да си кажеш, че я знаеш тая песен, щото Gang Starr, примерно, не е от вчера, ама не щеш ли звучи съвсем друго. Нещо като ремикс на ремикс на ремикса... със светкавично сменяне на винили, винили, винили. В атмосферата цареше фънки хип-хоп звук и настроение и въпреки че хората си пазеха силите за втората част от вечерта, се стигна и до "влакче". Малко по малко се превъзмогна първоначалната адаптация и всички налазихме дансинга пред пулта. А сега, като едно истински момиче, ще съобщя, че 7-инчовите плочи са крайно симпатични. И много ми хареса с каква любов се отнасяха към тях притежателите им.

И-и-и от тези чудни преплитания на фънк и хип-хоп заминаваме директно към шантаво подскачане под вибриращия от баса въздух, следствие на денсхоул, електро, грайм и дъбстеп смесици. Че и дръм-ен-бейс и лудници, всякакви. Стремглаво развиващ се за скромните си 25 години, с три издадени албума, част от небезизвестния лейбъл Ninja Tune – Томас Макензи Бел. Или, както ви е известен – Todda T. А за да бъде шоуто шоу, пред него на подиума MC Serocee (двамата на снимката, дело на Виктор Карауланов) надъхваше публиката. Не че имаше твърде голяма нужда.

Доста кръшни танци се наблюдаваха... и така до към 4 тази сутрин.

Нека ни е зле.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички