Rubi, Rubi, Rubi, Rubiiii. Но не от Kaiser Chiefs, а от DelPadre


Rubi, Rubi, Rubi, Rubiiii. Но не от Kaiser Chiefs, а от DelPadre

4179

Домът на киното в София се превърна в сцена за едно специално преживяване, в основата на което стоят момчетата от DelPadre и музиката от дългоочаквания им дебютен албум – "Rubi".

Както MySound.bg вече писа, събитието се състоя този уикенд.

В събота вечер киното се изпълни с фенове на испанската музика, дошли от различни градове в България, а някои и от чужбина. По време на премиерата на "Rubi" в залата бе създадена уникална атмосфера на споделена радост между почитателите на групата и музикантите на сцената. Хората танцуваха от местата си, а някои просто станаха и забравиха за условностите на пространството, в което се намират.
 
DelPadre представиха всички песни от първия си диск, а накрая се върнаха на сцената за още 3 изпълнения на бис. Магията на техния концерт завърши с вдъхновяваща интерпретация на "Fragile" на Стинг (Sting) на испански.

След края на концерта всички присъстващи останаха в киното, за да се срещнат с групата, да поговорят с Кристо и компания и да получат автограф от музикантите. Така празникът продължи още няколко часа.

На изявата си DelPadre посрещнаха и специални гости в лицето на известния колумбийски басист Хуан Гарсия-Ерерос и Поли Генова, с която изпълниха общата си песен "Bueno". Хуан Гарсия смая публиката с изключителното си солово изпълнение и с изписаното на лицето му щастие, докато свиреше заедно с приятелите си от DelPadre.

Удоволствието от случващото се не успяха да скрият и други двама много специални гости от АвстрияСани, който показа истинското си майсторство на перкусиите, както и копродуцентът на албума Свилен Ангелов, в чието студио във Виена е миксиран и мастериран дискът. Свилен спечели публиката с изпълненията си на пианото.

"Rubi" вече може да бъде намерен в големите магазини в страната, благодарение на издателите на албума от "Сиела".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички