Графа бляскаво представи двойния си албум Дим да ме няма


Графа бляскаво представи двойния си албум Дим да ме няма

4077

Графа, Мария Илиева, Орлин Павлов, Сантра, Спенс, Любо Киров, Печенката, Бобо, Jahmmi, Били Хлапето, Михаела Филева, Теа, DJ Борче и Индира бяха специалните годни на Графа на концерта, по време на който представи новия си двоен албум "Дим да ме няма".

Както MySound.bg вече писа, промоцията бе на сцената в столичния клуб Once Upon A Time… Biblioteka оная вечер.

В предварителната информация от "Монте Мюзик" обявиха само част от имената на звездните гости, които трябваше да се изявят с Графа, но Влади Ампов реши да импровизира като покани на сцената всички приятели, с които има общи песни, и които бяха уважили промоцията. Това направи партито още по-енергично и истинско и удължи времетраенето му с близо час. ВИП гостите Мария Игнатова, Кремена Халваджиян, Любен Дилов-син, Даниела Кузанова, Румен Бояджиев, певицата Рут Колева, рапърът 100 Кила, Алекс Раева и DJ Дончо, Александър Сано-Среброто, Веси Бонева, Еди Казасян, Живко Петров, Young BB Young, Елица Тодорова, Стоян Янкулов и много други искрено се забавляваха с музикалното шоу. Феновете пък се възползваха от възможността първи да се сдобият с новия албум и да вземат автографи от Графа. Независимо, че изпълнителят беше на сцената близо два часа, не отказа автограф на нито един почитател и разписваше дискове до полунощ.

"Дим да ме няма" включва CD с хита на 2012 "Дим да ме няма", актуалния сингъл "Causa Perduta", ремикси на най-известните му песни и DVD с откъси от концертни изпълнения, видеа и мейкинг.

Проектът вече се разпространява в мрежата на популярни национални издания.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички