Нашите Alley Sin гърмят преди Slash на концерта в София


Нашите Alley Sin гърмят преди Slash на концерта в София

4293

Вече е известна българската група, която ще подгрее публиката преди шоуто на легендарния Slash (Слаш) на 4 февруари.

Това са момчетата от Alley Sin (Алей Син), които  се превърнаха в истинска емблема на родната клубна рок сцена за последните няколко години.

Музикантите ще се качат на сцената в зала "Фестивална" в 20.00 ч. и в продължение на 40 минути ще вдигнат градуса на настроението със здрав рок, за да подготвят публиката за изпълнението на великите Slash feat. Myles Kennedy (Майлс Кенеди) & The Conspirators.

Бандата Alley Sin е създадена през 2008 и черпи своето вдъхновение от класически блус, рок и пънк групи като New York Dolls (Ню Йорк Долс), The Ramones, Guns N Roses, Faster Pussycat, Hanoi Rocks, Kiss, АC\\DC, Motorhead и други.

За по-малко от година след създаването си групарите успяват да създадат оформят свой характерен стил, разчитайки изцяло на авторска музика, и да се превърнат в неизменна част от програмата на клубовете в цялата страна.

През 2010 Alley Sin предприемат сериозно предизвикателство и тръгват на най-дългото клубно турне, правено някога у нас -  за 30 дни те имат участия в 25 от градовете в цяла България.

Както MySound.bg писа, сингълът “Shut Up Bitch” излезе през 2011. (Виж клипа ТУК!). Двата първи минидиска са напълно разпродадени, а интересът на феновете е огромен!

Затова групата издава нов, сборен албум - "Down On The Dirt", който съдържа всичко записано от тях до този момент. Междувременно Alley Sin са канени за участия в цялата страна, а сценичните им изяви вече се разпростират и в чужбина.

През лятото на 2012 групата започва записите на албума "Drunk, Trashed And Rollin'" и успява да подпише договор с американския лейбъл Demon Doll Records за дистрибуцията на старите записи на територията на САЩ. Само преди месец Аlley Sin издадоха своя нов сингъл "Wildheart", а дългоочакваният албум "Drunk, Trashed Аnd Rollin" се очква да се появи на музикалния пазар у нас на 21 февруари.

Alley Sin е истински модел за млада модерно мислеща група, която доказа, че е напълно възможно българска ъндърграунд банда да се промоутира, самоиздава и самоиздържа само от продажба на дискове и рекламни сувенири по време на своите концерти. Хитове на момчетата редовно се излъчват в ефира на редица европейски и американски рок радиостанции.
    
Интересът за концерта на Слаш в София е огромен, не крият организаторите Most Of Evil.

Билетите вече са на привършване, но ограничени количества от тях все още могат да се намерят в Билетен център, НДК, мрежата на "Тикетпро" в цялата страна и онлайн на адрес www.ticktpro.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички