Виж кой спечели покана за концерта на Slash


Виж кой спечели покана за концерта на Slash

4212

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Трима от феновете на истинския, неподправен, мъжкарски рок и на MySound.bg се сдобиха с покана за първия концерт на Slash (Слаш) в България. Предложението бе от Most Of Evil, организиращи шоуто на бившия гънър с проекта му Myles Kennedy & The Conspirators в столичната зала "Фестивална" на 4 февруари.

Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича последният студиен албум на Слаш, който ще бъде представен на концерта у нас?

Вярното е: "Apocalyptic Love".

Честито на Любослав Димитров, Николета Костова и Марияна Попова (която ни е пратила с мейла си и обложката на диска)!

Мегазвездата Слаш пристига за своя първи концерт у нас днес, придружаван от музикантите от соловия си проект Slash feat. Myles Kennedy & The ConspiratorsМайлс Кенеди (вокал и китара), Франк Сидорис (китара), Брент Фитц (барабани) и Тод Кърнс (бас). Заедно с тях е и технически екип от 16 души и 11 ТИРа собствена продукция – сцена, звук и осветление.

Специалните гости ще бъдат настанени в един от най-добрите столични хотели. Кулинарните предпочитания на музикантите включват ястия от пиле с екзотични подправки, риба и морски дарове, задушени на пара зеленчуци, кафяв ориз, разнообразни десерти, прясно мляко – нискомаслено и соево, свежи плодове, прясно изцедени сокове, различни видове сирена и сурови ядки.

Предвид дългогодишната слава на Слаш на лошо момче, много интересен е фактът, че по време на предстоя му в България категорично е забранена употребата на твърд алкохол както от музикантите, така и от целия технически екип! Същото правило важи и за цигарите. Единственият алкохол, поръчан от Слаш и компания, е бира и тя задължително трябва да бъде българска!

Охраната и пропускателният режим на концерта ще бъдат изключително строги. Всеки, закупил билет за събитието, ще бъде щателно проверяван на входа на залата за притежание на опасни предмети, хладно и огнестрелно оръжие. Забранено е внасянето на запалими продукти, стъклени бутилки, отровни вещества, звукозаписни устройства, професионална фото и видео техника, прожектори и лазерни и точкови фенерчета. На концерта няма да бъдат допускани лица под въздействието на алкохол, наркотични и упойващи вещества, както и такива, които при поискване не могат да представят документ, идентифициращ самоличността им.

Непълнолетни лица на възраст до 18 години няма да бъдат допускани на концерта без пълнолетен придружител. Специална декларация за придружител на непълнолетно лице е публикувана на сайта на компанията за продажба на билети за концерта – "Тикетпро" (под схемата на местата в залата) и може да бъде изтеглена от тук:

http://www.ticketpro.bg/jnp/music/982900-slash.html

Декларацията трябва да бъде разпечатана, попълнена и представена на входа на залата в деня на събитието.

Деца на възраст до 10 години ще бъдат допускани на концерта безплатно.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички