Летящ старт за Михаела Филева


Летящ старт за Михаела Филева

4573

Много фенове, приятели и музиканти се събраха за представянето на горещия сингъл на Михаела Филева – "Опасно близки".

Събитието бе в столичния клуб "Грамофон" оная вечер.

Още преди официалния старт в 21.00 ч., заведението се изпълни с очакващи да видят на живо Михаела, младия изпълнител VenZy, който участва в проекта, както и специалните гости Били Хлапето и Lexus.

Програмата започна с благодарности от страна на "Монте Мюзик" (основателите Магдалена Сотирова и Графа) към всички фенове на българската музика, които подкрепят новите изпълнители и им дават шанс да творят. Логично последва презентацията на видеото.

Виж го ТУК!

След бурните аплодисменти дойде кулминацията на вечерта – Михаела, VenZy и Печенката, в съпровод от акустична китара. Изпълнението беше въздействащо, а последвалият танц на Михаела и момичетата от The Center показа, че младата изпълнителка освен красива, талантлива и умееща да свири на китара, е и невероятна танцьорка.

Изпълнителката не пропусна никой в благодарностите си за специалната вечер, сцената се изпълни с букети и подаръци, а както самата тя каза "...един от най-специалните жестове днес е лайфът на Били Хлапето и Lexus", които бяха част от програмата на шоуто.

Михаела Филева е едно от новите имена в каталога на "Монте Мюзик". Песента "Когато ти трябвам", в която партнира на Били Хлапето, е един от хитовете на 2012. VenZy, който участва в "Опасно близки", е откритие на същата музикална компания. Съвсем скоро се очаква да излезе и първият му самостоятелен сингъл. От лейбъла заявяват намерението си да продължават да правят нови музикални проекти и да дават шанс на млади и талантливи изпълнители. Компанията отправя своите благодарности към всички, които ценят и помагат за развитието на българската музика.

"Опасно близки" е по музика, текст и аранжимент на Графа, режисьор на видеото е Васил Стефанов.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички