Мария Илиева триумфира в парижката зала Олимпия


Мария Илиева триумфира в парижката зала Олимпия

5020

Днес, 11 март, Мария Илиева се завърна от Париж, където беше специален гост на трите концерта на Тони Карейра в зала "Олимпия", част от световното му турне.

Още с първото си появяване на легендарната сцена, българката изправи френската публика на крака.

В три поредни вечери двамата артисти представиха пред препълнената зала дуета си "O Primeiro Grande Amor" ("Първата голяма любов"), който записаха в края на миналата година по покана на португалската мегазвезда.

Дуетът на Мария Илиева и Тони Карейра остави публиката в "Олимпия" без дъх. В кулминацията на всеки концерт португалецът канеше българката на сцената, без да крие възхищението от таланта и красотата ѝ.

За впечатляващия вид на Мария Илиева в Париж се погрижиха топстилистите Зоран Коцов (грим) и Георги Петков (коса). Роклята на певицата за концертите е дело на дизайнера София Борисова (Romantika Fashion).

"Олимпия, за мен е чест да съм тук с вас", бяха думите на Мария при излизането ѝ на сцената по време на първия концерт. "Усещането да пея в тази зала с артист като Тони е неповторимо. Публиката е невероятна, те обожават Тони и го показват по най-емоционалния начин. Щастлива съм и съм изключително  благодарна", сподели тя.

Ексклузивни снимки и видеа от "олимпийското" приключение на певицата могат да се открият на официалната й страница във фейсбук - http://www.facebook.com/pages/Maria-Ilieva/40499600196.

След Париж, Мария Илиева ще бъде гост на двата концерта на Тони Карейра в най-голямата закрита зала в Лисабон, Португалия  –  "Арена Атлантико", с капацитет 20 000 души.

Тони Карейра е сред най-големите имена на латино музиката. С настоящето си турне той представя новия си албум, записан с Лондонския симфоничен оркестър, и отбелязва 25 години на сцената. Тони и Мария се запознават през август миналата година на фестивала Top Оf The Top в Полша, където двамата бяха поканени да предстаят Португалия и България.

След изпълнението на българската поп кралица, Тони ѝ предлага да запишат дует за предстоящия му албум, оркестриран от Лондонския симфоничен оркестър.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички