Мария Илиева пя пред 20 000 в Лисабон


Мария Илиева пя пред 20 000 в Лисабон

4473

Мария Илиева е в Лисабон като специален гост на двата концерта от световното турне на Тони Карейра.

Както MySound.bg писа, изявите са в "Арена Атлантико" на 22 март и 23 март. Българската певица и португалската мегазвезда представиха пред 20-хилядната публика дуета си "O Primeiro Grande Amor" ("Първата голяма любов").

Най-голямата закрита зала в Португалия е с капацитет 20 000 души и е задължителна спирка в турнетата на най-големите световни звезди. Мария Илиева е първият български изпълнител, канен не само в тази сцена, но и в Португалия. Билетите за първия концерт на Тони Карейра там се разпродадоха за броени дни, след което той обявява и втора дата, за която пропуските също се изкупиха.

След първия концерт отзивите за българската певица са повече от забележителни. Илиева спечели сърцата на публиката освен с безспорния си талант и ослепителна визия, и с изненадата, която им поднесе. На брилянтен португалски Мария поздрави гостите и сподели огромното си щастие да бъде на сцената до Тони.

Сред гостите в залата на 22 март беше Н.П. Тодор Стоянов, извънреден и пълномощен посланик на РБългария в Португалия, който уважи българската изпълнителка и подснесе своите най-искрени комплименти за великолепното й представяне.

Както и за трите концерта на Карейра в парижката зала "Олимпия", където също беше специален гост, Мария повери грижите за визията си на топстилистите Зоран Коцов (грим) и Георги Петков (коса). Певицата отново избра рокля на дизайнера София Борисова (Romantika Fashion), този път – в червено.

С настоящето си турне Тони Карейра отбелязва 25 години на сцената. Дуетът с българката "O Primeiro Grande Amor" е записан в края на миналата година. Тони се запознава с Мария Илиева през август 2012 на фестивала Top of The Top в Полша.

Впечатлен от таланта й, португалецът предлага на родната изпълнителка да запишат дует за албума "Essencial", включващ най-големите хитове в кариерата му, и оркестриран от Лондонския симфоничен оркестър.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички