Електронна приказка с главен герой Phonique


Електронна приказка с главен герой Phonique

4439

Електронната организация COMMA Group бе домакин на Phonique в столичния клуб Blender, канейки жителите на столицата и техните гости на своето първо парти за тази година.

Гост-звезда на вечерта срещу неделя бе немският диджей и продуцент Phonique.

Базиран в столицата на изкуствата Берлин, той е на музикалната сцена повече от десет години и далеч не е непознат на световната публика. Собственик е на лейбъла Ladies Аnd Gentleman, от който на година излизат не е едно и две парчета, достигащи топли, топли до ушите на ценителите. Стилът, в който оперира – дийп и фънки хаус, превръща артиста в специално присъствие във всеки европейски ъндърграунд клуб. Няма как да не сте чували съвместното парче на Phonique и интересния норвежки вокал на Erlend Oye в парчето "For The Time Being" – класически трак от електронната сцена отпреди няколко години. За по-голяма част от продукцията си Phonique работи с друг интересен продуцент и диджей - Alex Krüger, известен с много имена, сред които Dub Taylor и Korsakow, но най–популярен с артистичния псевдоним Tigerskin, на когото пултът в клуб Blender също доста би му отивал.

След всичко, което казахме, нямаше съмнение в това, че събитието ще се превърне в нещо като подземно минитържество на диийп хаус звученето. Гостът се чувстваше като у дома си зад пулта, така разположен в популярния клуб, че хората да са ужасно близо до диджея.

Въобще обстановката в заведението под НДК е зашеметяваща, бляскава и някак нова като явление в София. Blender е може би първият "светъл" нощен клуб в града, мрачната обстановка отдавна не е cool в клубовете в останалата част на Европа. Наред с това, че управата на заведението държи политика да кани по–фънки артисти за забавление, резултатът не закъснява. Клубът е препълнен с енергия всеки уикенд, а парти обстановката е на доста високо ниво. Така, след талантливите Betoko и Sharam Jay, появата на Phonique беше съвсем логична на това място. В сета си гостът миксира парчета на Douglas Greed, Jimmy Аnd Fred, Bart Skils, Miguel Campbell и Duke Dumont. Все класни имена на дийп хауса, които звучат като марки цигари. За "warm up"- a подобаващо се погрижиха Andrew (BG) и Di Mo.

Както се казва, аз също бях там и, освен другите неща, за които се говори в приказките... се веселих. Наволя!

И така - чак до сутринта.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички