Епика: Реквием за равнодушните


Епика: Реквием за равнодушните

3821

"Този албум се отнася до края на една епоха. Хората вече не могат да си крият главите в пясъка за нещата, които се случват около нас. Изправени сме пред много предизвикателства. Има огромно напрежение между различните религии и култури, войните не спират, свидетели сме на природни бедствия и небивала финансова криза, която излиза от контрол. Днес повече от всякога ние се нуждаем един от друг за да преодолеем тези проблеми, тъй като всички ние сме свързани: вселената, Земята, природата, животните и човешките същества. Този период във времето ще бъде прелюдия към края за тези, които не искат или просто няма да го видят, това е реквием за равнодушните, но и възможност за ново начало с много нови възможности".

Ето така музикантите от холандската група Eпика (Epica) ни въвеждат в своя пети студиен албум, за участие в който са поканили певицата Amanda Somerville, вездесъщите продуценти и тонинженери Sasha Paeth и Miro, хор и оркестър.

Албумът "Requiem For The Indifferent" (или "Реквием за раднодушните") ще прозвучи в предаването "Картини от една изложба" на програма "Хоризонт" на БНР в събота, 27 април, след новините от 21.00 ч.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички