Хитови музиканти композират Зелената песен на България


Хитови музиканти композират Зелената песен на България

4276

Поп, рок и джаз звезди ще създадат нови музикални хитове за участието си в "Зелената песен на България" по инициатива на N-Joy, Z-Rock, Jazz FM и оперативна програма "Околна среда" 2007-2013.

За участие в проекта слушателите номинираха Графа, Михаела Филева, Били Хлапето, Криско, Der Hunds, Революция Z и Рут Колева. Те ще създадат нови български песни, които ще съчетаят по модерен и забавен начин хубавата музика и отговорното отношение към природата и средата, която ни заобикаля.

Те обещават да представят седем изцяло нови хитови парчета в началото на септември.

"Ще създадем много хубави песни с послания, защото природата е истинско вдъхновение", каза Михаела Филева на специална пресконференция, проведена вчера. Били Хлапето (на снимката) допълни, че се надява с новите си парчета всички изпълнители в конкурса да дадат добър пример на младите. "Ще дадем всичко от себе си за нашата песен. Това е страхотно предизвикателство за нас и започваме с огромно желание", не скри Джулия Бочева, позната като Ани от Революция Z. За участието си "Зелената песен на България" рок бандата Der Hunds за първи път ще създаде парче на български език.

След представянето на новите песни отново феновете и слушателите на N-Joy, Z-Rock, Jazz FM ще имат решаваща роля при избора на победител в различното музикално състезание. На грандиозен финал, който ще се проведе през месец декември, едно от парчетата ще бъде избрано за големия победител - "Зелената песен на България". Награди ще получат и песните с най-добър текст и най-добър видеоклип. Гласуването ще се извършва безплатно на специално изграден интернет сайт.

Много емоции, музика и изненади предстоят в "Зелената песен на България" – едно различно музикално състезание.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички