Rick Ross и 100 Кила взривиха Пловдив


Rick Ross и 100 Кила взривиха Пловдив

4308

Панаирното градче в Пловдив се превърна в най-горещата точка на България снощи.

По време на втория ден от 359 Hip Hop Festival част от програмата бяха най-популярните имена на българския хип хоп - Рап нация, Скандау, Pavell & Venci Venc’, Wosh MC & Feel, Bobo, Kristo и Ice Cream.

Малко след 22.00 часа на сцената излезе един от най-популярните и търсени рап изпълнители у нас - 100 Кила. С невероятен сет от хитовете си, той предложи шоу, което нагорещи публиката максимално. Многохилядната тълпа за първи път имаше възможността да чуе "Аз съм 6" в нов аранжимент, изпълнена с жив оркестър.

Въпреки закъснелия полет и отложеното шоу на Rick Ross за първия ден на фестивала, световната мегазвезда пристигна директно на летище Пловдив малко преди обед вчера. Американецът излезе на сцената, покрит с българското знаме, лично подарено му от 100 Кила. Двамата изпълнители изкараха целия ден заедно, обикаляйки различни места в Пловдив. Rick Ross направи невероятно едночасово шоу, което остави публиката без дъх. Както MySound.bg вече писа, той отмени съвместно участие с Lil Wayne  в Маями, за да може да е част от първото издание на 359 Hip Hop Festival. Доволен от организацията на цялото събитие, Rick Ross и May-bach Music Group обещаха да дойдат заедно с Lil Wayne за голям концерт в София. След края на 359 HipHop Fest започват преговорите с компанията NG Production на Мария Бонева за ексклузивна съвместна концертна дейност.

Финалът на 359 HipHop Fest е довечера. Закриването е с кралицата на хип-хопа Сиара. Тя пристигна вчера в Пловдив и вече е готова за шоуто, а преди да закрие, публиката ще може да се наслади на лошите момичета на българския хип-хоп - Сани Алекса, Сантра, Криста, Лейди Би, Веси Бонева, Лора Караджова.

След края на фестивала екипът на 359 HipHop Fest и Ciara ще бъдат на специално афтърпарти в пловдивдския клуб "Хистерия".

Големят Рик Рос ще се присъедини към купонджиите по-късно.

Снимки - в секцията "Галерия".  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички