D2 с премиера на новото си видео Черна сутрин и безплатен концерт


D2 с премиера на новото си видео Черна сутрин и безплатен концерт

4171

Родната банда D2 ще представи новото си видео "Черна сутрин", режисирано от Валери Милев, в афиша на One More Cinema на лятната сцена пред НДК от 20.00 ч. на 17 юли.
 
Премиерата е с вход свободен. Веднага след нея рокаджиите ще изнесат едночасов концерт.

Историята на песента "Черна сутрин" започва преди няколко месеца, когато музикантите я пускат в социалните мрежи като израз на своята позиция за случващото се в страната. Интересен факт е, че вокалите се изпълняват не от Дидо, а от китариста Митко Кърнев и басиста Александър Обретенов.

Премиерата на "Черна сутрин" се осъществява с подкрепата на "Каменица".

Програмата на One More Cinema стартира на 13 юли с прожекция "Цветът на хамелеона" на режисьора Емил Христов, а на 15 юли, понеделник, по същото време, ще се прожектира документалната 90-минутна лента "Стоичков" на Борислав Колев, който освен режисьор е и сценарист. Оператор: Григор Кумитски.

Филм за феноменалната спортна  кариера и бурна житейска съдба на най-известния българин по света – Христо Стоичков. Драматичен документален разказ за триумфите и сривовете на родения победител; за мисията да бъдеш лидер и да поведеш останалите в съдбоносните мигове; за реалните събития и митовете; за националното самочувствие и националния нихилизъм.

Прожекцията е с начален час 21.00 ч.

Цена на билетите: 6/4 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички