Шшт, попей ми. А Венци Благоев джазтет да посвири!


Шшт, попей ми. А Венци Благоев джазтет да посвири!

4497

Въпреки че One More Cinema промени името си на One More Кино, все така очаква ценителите на седмото изкуство и музиката в градинката на НДК.

Филмът "Шшт, попей ми" на режисьорите Андрей Волкашин и Петър Вълчев ще бъде прожектиран на 22 юли, понеделник, 21.15 ч.и 22.15 ч.

В ролите: Снежина Петрова, Китодар Тодоров, Александър Хаджиангелов, Поли Генова, София Бобчева, Силвия Станоева, Рейчъл Роу, Сантра, Антония Йорданова.

В лентата, вдъхновена от българската култура, творческият тандем създава хипереболизирана действителност със сюрреалистични и мюзикъл елементи. В този свят оживяват мечтите на момичетата, израстнали пред телевизорите, и копнеещи за живота на звездите.

Цена на билетите: 4 лв.

Джазът танцува пък е мотото на Венци Благоев джазтета.

Невилиян Гемижев – кларинет, Милен Кукошаров – клавишни, Димитър Благоев – китара, Димитър Шанов – контрабас, Никола Горялов – барабани и Венцислав Благоев – тромпет ще се изяват от 19.00 ч. на 24 юли, сряда.

Вход свободен.

Концертът ще представи по изключително забавен и развлекателен начин историята на различните стилове в развитието на джазовата музика и съпровождащите ги танци. Програмата включва чарлстон, суинг, румба, ча-ча-ча, самба, фюжън... Всичко, което е занимавало творците и изпълнителите през годините.
Неуморният Венцислав Благоев е един от най-известните български тромпетисти с богата кариера у нас и в чужбина. Известен със своите импровизационни умения, той е носител на наградата "Кристална лира" за джаз на Съюза на българските музикални и танцови дейци.

За този проект Благоев привлича още петима изпълнители, които да допълнят с вокал, духови и струнни инструменти музикалната картина на пътуването в историята на един от най-популярните жанрове...

Водени от тромпета – може би най-важният от всички инструменти в джаза.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички