Поредица от тематични музикални партита в Тънка червена линия


Поредица от тематични музикални партита в Тънка червена линия

3922

Столичният бар "Тънка червена линия" посреща есента с поредица от тематични музикални партита и жест към редовните си посетители.

Новият парти сезон започва с вечери, посветени на най-силните нови албуми, излизащи през септември. По време на всяко тематично парти в сряда вечер присъстващите ще имат шанса да спечелят безплатни покани за двама за избрани от тях самите събития, организирани от "Тънка червена линия". Началото e с вечер, посветена на новия албум на Nine Inch Nails.

Станалите традиция през миналата година тематични събития ще следват добре позната схема: сряда и петък тематични партита, четвъртък и/или събота – концерти.

Нововъведение, свързано с тематичните партита в сряда вечер, е, че по време на всяко такова събитие сред посетителите на бара ще се разиграват безплатни пропуски за двама за платени събития в същото заведение. По този начин всяка "тематична" сряда поне трима от гостите на бара ще си тръгват с награда.

Запазва се и традицията музикалните партита да бъдат съпътствани от съответна мултимедия. За новия сезон от бара обещават и още по-добър звук.

Началото на новия сезон трудно би могло да бъде по-изкусително: Nine Inch Nails и Queens Of The Stone Age Night! Дългоочакваният нов албум на Nine Inch Nails  - "Hesitation Marks", излиза на 3 септември. Още на следващия ден – 4 септември, сряда, "Тънка червена линия" очаква феновете на групата  в 21.00 ч.

Входът е свободен, а зад пулта ще застане Краси Москов.

До края на септември се очакват още тематични музикални вечери, свързани с новите албуми на Arctic Monkeys и Kings Оf Leon.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички