Първият флашмоб в чест на Джако събра феновете му пред НДК


Първият флашмоб в чест на Джако събра феновете му пред НДК

3159

Много почитатели на Майкъл Джексън се събраха в центъра на София - пред НДК, за да отпразнуват за първи път в България с концерт и флашмоб 55-ия рожден ден на Краля на попа.

Както MySound.bg вече огласи, събитието бе организирано навръх деня - 29 август.

На сцената се изявиха много млади и талантливи изпълнители, както и вече утвърдили се имена, сред които Криста, Лазар Кисьов, Тодор Гаджалов, Вяра Панталеева, дует Експоуз, Клавдия, Донна, Христина Живкова, Гери Тодорова (Гоша), Никол, Светослав Пиперов, Стефан Стоев, вокална група Щурче.

Концертът започна с изпълнение на емблематичната песен "Man In The Mirror" и завърши с групово изпълнение на "We Аre Тhe World". Балетната формация  Moonwalkers демонстрира някои от характерните стъпки, свързани с флашмобовете, посветени на Майкъл Джексън. Водеща на проявата бе Десислава Жаблянова, която също е фен на легендарния изпълнител. Организаторите от продуцентска компания "Кадър ТВ Вижън" дадоха възможност на Right Direction да представят своята благотворителна кампания, набирайки средства за закупуване на апаратура за УАГБ "Майчин дом".

С това събитие феновете на отбелязаха датата и доказаха, че пазят в сърцата си жив спомена за Джако!

Сред публиката бе забелязан тийнидолът Рафи заедно с актьора Николай Станоев.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Поли Генова - "По-добрата Коледа"

Видео


Албуми


Поли Генова - "По-добрата Коледа"

Първият коледен албум на поп звездата Поли Генова "По-добрата Коледа" е вече на пазара и зарежда слушателите...

Най-четени новини


виж всички