Диджеите Lefto и Ossie в Нощта на музеите и галериите в Пловдив


Диджеите Lefto и Ossie в Нощта на музеите и галериите в Пловдив

3827

Официалното парти на Нощта на музеите и галериите в Пловдив ще се състои в Stage 51 на 20 септември.  

Специално за събитието у нас пристигат белгийският диждей и радиоводещ Lefto и британският продуцент Ossie. От българска страна ще се изявят основателите на клубната вечер ReelFeel - диджеите Sirius & Methodikal.  

След визитата си в столицата ни миналата година, белгиецът Lefto (на снимката) се завръща на родна земя, за да вземе участие в Нощта на музеите и галериите. На 20 септември той oтново ще ни пренесе в различните световни музикални измерения. Всеки, слушал радиопредаването му или имал щастието да го гледа на живо, знае, че няма забранени стилове в неговите сетове. Те са невероятен микс от хип-хоп, хаус, дъбстеп, тропикал, рап, диско и какво ли още не. Неговият отлично известен бомбен саунд ще прозвучи и в Пловдив, но ще има и изненади, уверяват организаторите.

Koмпания на Lefto ще прави един от новите талантливи британски продуценти – Ossie. Той нашумя през последните години с редица парчета, издадени от редица знакови лейбъли. Ossie адекватно представя моментната английска клубна сцена, комбинирайки по ефикасен начин геридж, фънк, хаус, афро и дъпстеп. Редовен участник във фестивали като Outlook, Dimensions, както и в клубната вечер на Benji B Deviation, Ossie със сигурност се нарежда в графата на перспективните продуценти и диджеи, идващи от Острова.

Българските представители Sirius & Methodikal  са имената, отговорни за създаването и развитието на клубната вечер ReelFeel, както и за редица други музикални събития в София и в страната.  Техните сетовете винаги са динамични и уникални и носят духа на иновативното и авангардното.

Събитието се осъществява с помощта на Bushmills.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички