Sofia Live Club отваря врати за 5-ти музикален сезон


Sofia Live Club отваря врати за 5-ти музикален сезон

3914

Sofia Live Club гостоприемно отвори за своя пети музикален сезон.

Старт на купона от 23.00 ч. на 14 септември, събота, ще даде Любо Киров с най-доброто от съвместния си проект с Живко Петров, Ангел Дюлгеров и Калин Вельов.

Преди тях DJ Desy ще завърти винилите. 

Приятели, които ще ви вдигнат на крака в съботната нощ, убедени са от управата на най-добрия клуб за лайв музика, обещавайки да радват родната публика с концерти за всеки вкус.

Вход: 10 лв.

През 2013/2014 предстои да чуем най-добрите български музиканти, алтернативни банди и чуждестранни гости. Музикалните уикенди се превръщат в арена на едни от най-добрите диджеи - както от българската сцена, така от международни звезди.

Любо Киров е готов с новия си клип - "Имам само теб", чиято премиера ще се състои на сцената в X-Factor. Както MySound.bg нееднократно информира, певецът е сред съдиите в риалитито

Истински холивудски сценарий се разиграва в "Имам само теб". “Направих го точно, както исках“, сподели Любо и издаде интересни подробности. Освен като продуцент и автор на текста, той се превъплъщава в главния герой и яхва мощно уникално BMW M6 с 560 конски сили.

Видеото ще бъде представено на именния ден на изпълнителя – 17 септември, и ще събере всички колеги и приятели на Любо, за да видят първи новия "холивудски филм". Снимките продължават два дни на мащабните декори, които се ползват от холивудски продукции, снимани в България.

На американския фон в "Имам само теб" ще видим и истински госпъл хор – Sofia Gospel Choir, който допринася за неповторимата атмосфера във видеото. Музиката на "Имам само теб" е на Симеон Лозанов-Monyx, а за аранжимента Любо е гласувал доверие на своя близък приятел маестро Живко Петров. Режисьор на лентата е Васил Стефанов, работил за много български и чуждестранни изпълнители от Франция, Испания, Великобритания и САЩ.

Веднага след представянето на видеото гостите ще се насладят и на 4-и епизод на X Factor и заедно ще проследят как Киров ще оценява поредните таланти по пътя им към голямата сцена.

3-ти епизод на риалитито ще бъде излъчен по Нова ТВ на 13 септември, от 21.00 ч.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички