Hammerhead свирят Metallica във Варна и Велико Търново


Hammerhead свирят Metallica във Варна и Велико Търново

4568

Да припомним: на 27 септември 1986 след нелеп инцидент Metallica и светът загубиха един от най-виртуозните музиканти - Cliff Burton.

На тази дата фенове от цял свят отдават почит на великия музикант! За разлика от предишни години, тази посланиците на официалния фен клуб на групата в България ще отдадат почит с два лайфа извън столицата, а именно:

27 септември, петък – Varna Live Club, Варна, от 22.30 часа
28 септември, събота – Rocka Rolla, Велико Търново, от 23.30 часа

Без компромиси към аранжиментите и звука, безкомпромисни с орнаментиката на песните, Hammerhead (на снимката) се превърнаха в най-харесваната и обичана трибют банда у нас. Специалното шоу e посветено на творчеството на Гневния квартет от годините с Cliff Burton (1983 – 1986). Най-големите хитове за периода и нови за трибют сцената парчета са част от това, което е в репертоара на родната група. Тя ще разцепи в точно в обявения час,  затова не закъснявайте, приканиха организаторите.

Музикантите са делили една сцена с изпълнители като Tim "Ripper Owens и Tankard, изявявали са се на "5 години Harvester Of Sofia", Tribute To Cliff Burton 2012, честването на 50-годишния юбилей на титаничния Jаmes Hetfield и 25-годишнината от излизането на един от най-великите албуми - "...And Justice For All", имат и самостоятелни концерти пред пълни клубове.

Съставът придоби известност и с факта, че постига успехите си, използвайки оригиналните китари на James Hetfield и Kirk Hammet; инструменти, които феновете във Варна и Велико Търново също ще могат да видят.
 
Medley:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xs47SPsEtvw

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички